x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Începe Samfest Rock la Aeroclubul Satu Mare

Începe Samfest Rock la Aeroclubul Satu Mare

de Catalina Iancu    |    08 Iul 2010   •   00:00

Iată că nu numai Capitala se poate mândri cu evenimente muzicale de prestigiu. Începând de mâine, sătmărenii vor avea parte, timp de trei zile, de o porţie generoasă de metale.

În perioada 8-10 iulie 2010, de la ora 19:00, la Aeroclubul Satu Mare va avea loc ediţia a VI-a a Festivalului Internaţional Samfest Rock. Preţul unui bilet este de 35 de lei pentru o zi şi 60 de lei pentru trei zile.

Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare.

Participă 21 de formaţii: Moonspell (Portugalia), Agathodaimon (Germania), Catamenia (Finlanda), Ektomorf şi HÈtkˆznapi Csalodasok (Ungaria), Altar, Antract, Luna Amară, Indian Fall, Dirty Shirt,  Necroville, Spiritual Ravishment, The Aim, Crash, Smog, Stand Alone, Halley, Majestic, Ashaena, God şi Skullp.

Dacă finlandezii au mai cântat în România, despre Moonspell se poate spune chiar că sunt "de-ai casei". Fernando Ribeiro & Co au evoluat, în anii trecuţi, pe scenele din Timişoara, Bucureşti şi Cluj-Napoca. Cât priveşte trupa Altar, acest concert vine cum nu se poate mai bine, ca o repetiţie înainte de Wacken Open Air din Germania (4-7 august), festival la care clujenii participă pentru prima dată, în cadrul secţiunii Metal Battle, la data de 5 august.

×
Subiecte în articol: muzica