x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica INNA începe anul cu o nouă piesă –“Sin Ti”, inclusă pe albumul “YO”, compus integral de artistă

INNA începe anul cu o nouă piesă –“Sin Ti”, inclusă pe albumul “YO”, compus integral de artistă

18 Ian 2019   •   19:50
INNA începe anul cu o nouă piesă –“Sin Ti”, inclusă pe albumul “YO”, compus integral de artistă

INNA începe anul în forță cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul “YO” care se numește “Sin TI”.

 

INNA – Sin Ti

 

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

 

“Sin Ti” este o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă.

 

Videoclipul pentru “Sin Ti” a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alex Mureșan DoP) și produs de Loops Production.

 

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, Sorin Stratulat (Beauty District) păr și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

 

Anul trecut, INNA a lansat “RA” și “Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

 

INNA – RA

https://www.youtube.com/watch?v=vDUcRwQwbf0

 

INNA – Iguana

https://www.youtube.com/watch?v=Ykdr0sIrFrY

 

Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

 

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

 

Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

 

INNA – YO (trailer)

https://www.youtube.com/watch?v=Xo0m7Vwjqi0

 

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.8 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.8 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.5 milioane de fani pe Instagram

 

Anul trecut, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

 

La începutul lunii februarie, INNA va cânta pentru prima dată în Australia, în două show-uri cu band în Melbourne și Sidney.

×
Subiecte în articol: inna