x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Interviu cu Cleopatra Stratan: "Avem în clasă băieţi deştepţi şi drăguţi, aşa că am de unde alege” (VIDEO)

Interviu cu Cleopatra Stratan: "Avem în clasă băieţi deştepţi şi drăguţi, aşa că am de unde alege” (VIDEO)

de Cosmina Stoicescu    |    21 Mai 2012   •   14:06
Interviu cu Cleopatra Stratan: "Avem în clasă băieţi deştepţi şi drăguţi, aşa că am de unde alege” (VIDEO)

Cleopatra Stratan, micuta artista care a reusit sa intre de 6 ori in Cartea Recordurilor, se pregateste de marele spectacol de lansare a celui mai nou album al sau. Pe 1 iunie, la Sala Palatului, Cleopatra isi asteapta fanii cu un concert extraordinar, in cadrul caruia va interpreta si piesele care au facut-o celebra dar si cele mai noi piese de pe “Melodii pentru copii'.

Cum te simti pe scena, in fata unui public numeros care te iubeste si te aplauda?

“Nu sunt sigura, dar o data cu varsta cred ca si emotiile cresc. Cand incepi sa faci lucrurile de unul singur, simti ca ai cu totul alta responsabilitate. Dar ma simt excelent! Unde poate fi mai super decat intre cei care te adora'?

Esti superstitioasa? Ai niste ritualuri inainte de a urca pe scena?

“Nu sunt superstitioasa, dar intotdeauna inainte de-a urca pe scena spun in soapta rugaciunea Tatal Nostru'.

Cresti repede si frumos si ai devenit deja o domnisorica. Ce tinuta vei adopta pentru spectacolul de pe 1 iunie?

Voi purta o rochita mov cu floricele pe care mi-am luat-o din Canada, in vacanta de Pasti. Am purtat-o si la sedinta foto si pentru ca imi place cum imi sta in ea am folosit-o si pentru coperta noului album. Multumiri Andreei Goia, care mi-a facut pozele'.

Care este piesa ta preferata, cea pe care o iubesti si o simti cel mai tare?

“Pentru ca toate piesele sunt compuse de mine, atat versurile, cat si melodiile, imi este greu sa spun care piesa imi place mai mult. Si totusi, pe primele locuri as clasa piesele Cand voi creste mare, Mama mea e cea mai..., Fratiorul meu, Parcul zoologic, Mos Martin, Vesel iepuras'.

L-ai gasit pe Ghita? Exista in viata ta un baiat care sa-ti fie drag?

“Sigur ca da, copii de la gradinita incep sa se imprieteneasca unul cu altul. Avem in clasa baieti destepti si draguti, asa ca am de unde alege'.

Ce alte pasiuni mai ai pe langa muzica?

“In Romania se vor deschide mai multe magazine cu imaginea mea. De fapt, ele vor fi totodata si ateliere unde copiii vor putea petrece timpul liber confectionand diverse obiecte din margelute, plastilina, creioane colorate sau acuarele. Mi-am dorit de mica acest lucru. Cred ca as putea sta saptamani, luni intregi pentru a crea bratari, jucarii pentru copii sau pentru a desena vestimentatii pentru fetite si printese'.

Unde te vezi peste 10 ani? Vei trai din muzica sau ai alte planuri?

“Daca acest album va avea succes, le promit fanilor mei ca in fiecare an vor avea cate un album de aces gen. Imi place foarte mult sa scriu piese despre animale. Si daca la acest album tati m-a ajutat pe alocuri, cred ca la urmatorul voi reusi de una singura sa fac totul. Iar dupa al treilea, ii promit lui tati ca o sa-l ajut deja eu pe el'.

Cine este idolul tau?

“Nu am idoli, dar sunt sigur ca tuturor fetitelor de seama mea le plac personajele care incap in rochite de printese, indiferent cum le cheama'.

Care sunt filmele tale preferate de desen animat?

“Imi plac Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Barbie si castelul de diamant, Barbie si cei trei muschetari, Cartea Junglei, Frumoasa si Bestia, Pisicile aristocrate. Dar preferatele mele sunt Nu zaietz pagadi. Este un serial de desen animat in limba rusa, pe care l-am privit de zeci, chiar sute de ori, dar de care nu ma pot satura'.


×