x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Irina Rimes lansează piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”, despre realitati alternative care conduc spre acelasi final

Irina Rimes lansează piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”, despre realitati alternative care conduc spre acelasi final

05 Apr 2018   •   21:50
Irina Rimes lansează piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”, despre realitati alternative care conduc spre acelasi final

După succesul Trilogiei „Iubiri secrete” și al albumului „Despre el”, Irina Rimes deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”.  „Am promis că voi scrie despre un capitol nou al vieții mele, dar nu cred că m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămașite din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părți ale mele... una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Vă invit să ascultați a doua trilogie care începe cu Beau”, spune Irina.

Link YouTube

Irina Rimes - Beau

Proiectul beneficiază de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic. 
„Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată fața în față cu trei uși albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uși, respectiv una dintre variantele realității sale. Astăzi, cu ocazia lansării single-ului „Beau”, Irina alege prima ușă.

Filmările videoclipului au avut loc la Joben Bistro și în platourile Kanal D, iar costumația prezentatorului Ștefan Lungu a fost oferită de către Trends by Adina Buzatu.

Ca și în cazul albumului „Despre el”, videoclipurile au fost realizate de către NGM Creative, în conceptul lui Dan Floroiu și a lui Bogdan Păun, DOP Alexandru Mureșan și regie Bogdan Păun. Producția videoclipului a fost realizată de către Loops Production.

Întreaga serie de videoclipuri lansate în cadrul filmului „Despre el”, a intrat încă din momentul lansării în Trending Youtube, cumulând împreună aproximativ 40 de milioane de vizualizari. Single-ul extras de pe album, „Bolnavi amândoi”, a ocupat prima poziție în topul audiențelor pieselor românești pe radio, devenind unul dintre hiturile începutului de an 2018.

Piesa „Beau” a fost compusă de către artistă, împreună cu Sebastian Barac și Marcel Botezan, cei doi semnând și producția, iar versurile au fost scrise de către Irina Rimes.

 

Credite audio:

Muzica: Irina Rimes, Sebastian Barac, Marcel Botezan

Productie: Sebastian Barac, Marcel Botezan

Text: Irina Rimes

 

Credite video:

DOP: Alexandru Muresan

Concept: NGM Creative - Dan Floroiu, Bogdan Paun

Make-up & Hair Styling: Alex Ifimov

Producator: Loops Production

Regie: Bogdan Paun

Styling: Olivia Stoica

Actor: Eugen Nicov

 

×
Subiecte în articol: Irina Rimes