x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Iris şi Felicia Filip cântă la T.N.B.

Iris şi Felicia Filip cântă la T.N.B.

de Raluca Grintescu    |    12 Dec 2008   •   00:00

Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, trupa Iris va susţine un concert special la 15 decembrie, în incinta Teatrului Naţional Bucureşti, alături de soprana Felicia Filip.



Iris şi soprana Felicia Filip au mai oferit fanilor un concert de excepţie în luna februarie, tot la Teatrul Naţional din Bucureşti, când au încântat audienţa cu multă muzică bună, timp de aproximativ două ore. Biletele pentru acest concert au preţuri cuprinse între 50 şi 150 de lei. Formula actuală (din 1986) a formaţiei îi include pe Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bass), Cristi Minculescu (voce). Ca invitat permanent apare Relu Marin (clape).

COLINDE DE CRĂCIUN. Când spui "colindă" spui Ştefan Hruşcă! Artistul le-a oferit românilor timp de zece ani concerte de poveste, în care magia sărbătorilor de iarnă este creată iar şi iar, de fiecare dată, cu acelaşi glas plin de căldură, care trezeşte nostalgii. În acest an, Ştefan Hruşcă ne aduce colinde speciale într-un concert de două ore găzduit de Sala Palatului la 13 decembrie, ora 19:30. Spectacolul va fi unul deosebit, întrucât Ştefan Hruşcă va fi acompaniat de un grup de colindători din Maramureş. (R. Grinţescu)

FELIZ NAVIDAD CU ANALIA SELIS.
Cu ocazia Crăciunului, cântăreaţa de origine argentiniană Analia Selis va susţine un concert, pe 17 decembrie, la Centrul Cultural Tinerimea Română din Bucureşti. Artista şi band-ul ei vor interpreta o serie de cântece de iarnă în limba spaniolă şi română (folclor latino-american, tango, flamenco, bolero), dar şi piese care au făcut-o celebră. Feliz Navidad 2008 va fi un concert pentru privilegiaţi, în sensul că va avea loc într-o sală cu o acustică specială şi cu o ţinută aristocratică.

ALTELE. La 13 decembrie, în Parcul Unirii (19:30), va cânta Mircea Baniciu urmat de Nicu Alifantis, iar în Parcul Tineretului, la 14 decembrie, pe lângă spectacolele de magie şi colinde care vor avea loc ziua, vor concerta Ducu Bertzi, Alexandra Ungureanu & Crash şi Direcţia 5. (R. Grinţescu)

×
Subiecte în articol: muzica