x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jay Sean LIVE la Kiss FM.

Jay Sean LIVE la Kiss FM.

17 Iul 2008   •   00:00
Jay Sean LIVE la Kiss FM.

12:45 • Miercuri, Kiss FM l-a avut invitat pe cel care ne umple sufletul de RnB in vara aceasta cu piesa “Ride It”. Jay Sean, in direct si in exclusivitate prin telefon.



Despre beneficiile si deserviciile pirateriei
Miercuri, Kiss FM l-a avut invitat pe cel care ne umple sufletul de RnB in vara aceasta cu piesa “Ride It”. Jay Sean, in direct si in exclusivitate prin telefon.

Dj-ii Summer Kiss, Pussycat si Olix, l-au luat la intrebari pe artistul britanic, afland astfel ca este mult mai bine sa fii muzician decat medic si ca “muzica este singurul lucru care conteaza, nu culoarea pielii sau religia sau sexul”.


Venind vorba despre muzica, s-a ajuns la discutii mai adanci.
Jay Sean a declarat pentru Kiss FM ca piesa “Ride It” a devenit single datorita hackerilor.

Au luat piesa si au pus-o pe Myspace si YouTube, si asta inainte chiar ca piesa sa fie terminata. Nu mi-a venit sa cred ca cineva deja a furat-o cand nici nu era gata. Insa cand am vazut cum crestea numarul de ascultatori, la un moment dat trecusera de jumatate de million in doar cateva saptamani, am zis, wow, piesa asta chiar are priza. Poate asta ar trebui sa devina single-ul”.

Concluzia este una incetosata: pirateria nu este buna, dar cateodata serveste unor scopuri nobile. Pentru altii.

Ironic, vestea buna este ca acesta nu este un caz singular. Sean “Patitul” poate da mana si cu alti artisti care au intrat in acest club select, dar se pare nu exclusivist. Intre ei: 50 Cent si Kanye West.

In interviul pentru Kiss FM, artistul a raspuns constiincios la intrebarile ascultatorilor, trimise in numar mare pe adresa live@kissfm.ro. Le-a marturistit acestora ca pregateste si un concert in Romania. Pana la concert, Jay Sean se aude sus si tare pe frecventele KissFM. Interviul integral cu Jay Sean poate fi ascultat pe www.kissfm.ro.


Ascultaţi aici îndemnul lui Jay Sean de a asculta Kiss FM
×
Subiecte în articol: muzica kiss sean jay sean