x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jay Z, ameninţat cu moartea. Snoop Dogg îi ia apărarea artistului

Jay Z, ameninţat cu moartea. Snoop Dogg îi ia apărarea artistului

18 Dec 2017   •   18:53
Jay Z, ameninţat cu moartea. Snoop Dogg îi ia apărarea artistului

Snoop Dogg l-a avertizat pe George Zimmerman după ce acesta a părut că îl ameninţă pe rapper-ul şi producătorul Jay Z, relatează The Independent luni. 

Zimmerman, devenit notoriu după ce a fost achitat de uciderea unui adolescent de culoare neînarmat (Trayvon Martin) în 2012, a ameninţat că îl va "bate" pe Jay Z şi îl va oferi drept hrană unui aligator, după ce o echipă care lucra la un documentar al lui Jay Z i-ar fi hărţuit părinţii. 

Aceste tensiuni survin în contextul în care Jay Z produce documentarul în şase părţi "Rest In Power: The Trayvon Martin Story", bazat pe cartea "Suspicion Nation", semnată de avocata Lisa Bloom, despre viaţa lui Trayvon, uciderea sa, scandalul mediatic creat în jurul acestui caz şi achitarea lui Zimmerman. 

Potrivit site-ului Blast, Zimmerman ar fi declarat cu privire la Jay Z şi la producătorul executiv Michael Gasparro: "Oricine se ia de părinţii mei, va fi dat drept hrană unui aligator". De asemenea, el ar fi făcut o aluzie "dezgustătoare" la uciderea lui Martin, precizând: "Ştiu să mă ocup de cei care se iau de mine, ştiu din februarie 2012". 

Răspunzând la comentariile lui Zimmerman, Snoop Dogg a scris pe Instagram "Dacă un fir de păr din capul lui Jay este atins, atunci revoluţia va fi televizată. (...) Trayvon Martin a murit, dar nu a fost uitat". 

Până în prezent, Jay Z nu pare să fi răspuns la afirmaţiile lui Zimmerman.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: jay z snoop dogg zimmerman amenintari