x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jean-Michel Jarre, cu “Oxygene”

Jean-Michel Jarre, cu “Oxygene”

de Alex Revenco    |    03 Sep 2008   •   00:00
Jean-Michel Jarre, cu “Oxygene”

Cu ocazia aniversării a 30 ani de la lansarea celebrului album “Oxygene”, Jean-Michel Jarre (foto) efectuează un turneu în Europa, primul care nu are loc în aer liber, din cariera marelui artist francez.



Cu ocazia aniversării a 30 ani de la lansarea celebrului album “Oxygene”, Jean-Michel Jarre efectuează un turneu în Europa, primul care nu are loc în aer liber, din cariera marelui artist francez. În spectacolele sale, Jarre va interpreta întreaga capodoperă, cu ajutorul a trei muzicieni şi folosind “străvechile” instrumente originale, mai mult de 50 de sintetizatoare analog! Biletele la concertul de la Bucureşti, organizat de Fundaţia Phoenix la Sala Polivalentă, la data de 10 noiembrie, au fost puse în vînzare prin www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului şi Sala Polivalentă. Rezervari se pot face la telefon 021.312.13.11 sau www.phoenix.ro .
În funcţie de poziţia în sală, biletele costă între 100 şi 500 de lei. Primul turneu indoor din cariera lui Jean Michel Jarre a început în primăvara acestui an, cu zece spectacole consecutive la Theatre Marigny din Paris şi continuă în principalele oraşe din Europa.

×
Subiecte în articol: muzica