x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Joe Cocker revine la Bucureşti în ''Fire It Up Summer Tour''

Joe Cocker revine la Bucureşti în ''Fire It Up Summer Tour''

de Sebastian S. Eduard    |    12 Feb 2013   •   12:21
Joe Cocker revine la Bucureşti în ''Fire It Up Summer Tour''

Deşi august este de obicei luna de concedii, anul acesta pe 4 august startul adevăratei vacanţe îl dă Joe Cocker, live, la Romexpo, informează organizatorii concertului, Project Events. Celebrul şi carismaticul cântăreţ a inclus România pe harta turneului său gigant ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce  promovează cel mai recent album al său: ''Fire It Up''.
    
Întrucât a mai vizitat România până acum şi de fiecare data a fost întampinat de mii de fani cu căldură şi admiraţie, Joe Cocker revine cu placere să încânte live fanii romani cu piesele sale celebre, dar şi cu piese noi de pe noul album.
    
Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţ: Zona VIP:  750 lei, Categoria I: 400 lei, Categoria II: 300 lei, Categoria III: 200 lei, Zona In Picioare (fără loc): 135 lei

    
Biletele pot fi cumparate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.

×
Subiecte în articol: joe cocker concert bucuresti