x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă cu prinţul Harry

Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă cu prinţul Harry

01 Mar 2020   •   14:00
Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă cu prinţul Harry
Sursa foto: antena3

Jon Bon Jovi a înregistrat o piesă cu prinţul Harry, după ce, în 2013, a cântat împreună cu prinţul William. Întrebat de presa americană cine cântă mai bine, starul a sugerat că este vorba despre Harry, scrie people.com.

Jon Bon Jovi l-a descris pe Harry, în glumă, "artistul cunoscut anterior sub numele de prinţ".

Jon Bon Jovi a înregistrat o versiune a piesei sale "Unbroken", vineri, în legendarul studio Abbey Road din Londra, împreună cu prinţul Harry. După sesiunea de înregistrări foarte mediatizată, starul rock a declarat pentru revista People: "A fost super, i-am trimis piesa în luna august (a anului trecut, n.r.), o ştia".

Piesa a fost înregistrată pentru a colecta fonduri pentru Invictus Games, o competiţie sportivă înfiinţată de prinţul Harry în 2014, dedicată veteranilor de război răniţi şi cu handicap. Ediţia de anul acesta a competiţiei va avea loc în luna mai, în Olanda.

Pe de altă parte, în 2013, prinţul William s-a alăturat lui Jon Bon Jovi şi cântăreţei Taylor Swift pe scenă, pentru o versiune a piesei "Livin' On A Prayer", la un eveniment caritabil.

Întrebarea jurnaliştilor americani a fost, deci, una logică.

Starul rock nu a dorit să ofere un răspuns clar: "Amândoi au baze bune". A adăugat, însă, că Harry este "artistul cunoscut anterior sub numele de prinţ".

Jon Bon Jovi pare foarte apropiat de prinţul Harry, care a anunţat în ianuarie că renunţă la statutul său de membru senior activ al familiei regale britanice.

"Este atât de implicat în viaţa acestor soldaţi şi în poveştile lor şi, bineînţeles, este pentru că a făcut parte dintre ei", a mai spus Jon Bon Jovi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jon bon jovi prinţul harry