x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jurații ”X Factor” pregătesc noi surprize în 2018!

Jurații ”X Factor” pregătesc noi surprize în 2018!

28 Dec 2017   •   16:53
Jurații ”X Factor” pregătesc noi surprize în 2018!

După un an plin, încărcat cu surprize pentru admiratorii lor, cei patru jurați X Factor se gândesc deja la viitor și fac planuri pentru 2018.

Horia Brenciu, care anul acesta a suprins că o serie de concerte de Crăciun pline de căldură s-a retras în perioada sărbătorilor în sânul familiei pentru a-și aduna forțele. Juratul ”X Factor” plănuiește noi surprize pentru admiratorii săi. ”Am așteptări mai mai mari, în special de la mine. De la a întelege mai bine oamenii, până la a face mai multe pentru ei, 2018 e un teren perfect să mă pot descoperi prin intermediul celor care mă urmăresc. Ei fac să merite totul”, mărturisește Horia Brenciu.

Și Delia, care în 2017 a lansat mai multe videoclipuri, a avut parte de surprize până în ultimele zile ale anului. Crăciunul a adus în familia sa nu doar bucuria de a avea în preajmă membrii familiei, ci și un nou membru: sora sa, Oana, a născut o fetiță! ”De la 2018 nu am așteptări, ci doar acțiuni”, spune hotărâtă Delia.

Cunoscut pentru faptul că vorbește mai puțin despre ceea ce vrea să facă și mai mult pentru acțiune, Carla’s Dreams nu se dezice. După o perioadă încărcată atât în ceea ce privește proiectul său muzical, cât și în calitatea sa de jurat ”X Factor”, anul 2018 se anunță unul plin de surprize pentru admiratorii Carla’s Dreams. ”Încerc să nu am așteptări, dar clar există un șir de planuri despre care nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc în prinicpiu, dar care sunt relativ obiectiv realizabile”, a povestit juratul ”X Factor”.

            Ștefan Bănică plănuiește să continue munca depusă atât pe scena muzicală, cât și pe cea a teatrului și în noul an. ”Îmi doresc să fiu sănător să pot face ceea ce îmi propun. Să lansez single-uri noi de pe albumul „Picat din Lună”, roluri noi în teatru, pe care va trebui să le aleg, pentru că există foarte multe propuneri, să susțin turnee, concerte. Anul 2017 a fost unul plin profesional, cu mult teatru, televiziune și muzică. Iar în plan personal, am schimbat prefixul și starea civilă. Pentru anul viitor, primul lucru pe care mi-l doresc este să fiu sănătos, pentru că, fără sănătate, nu poți face nimic din ceea ce îți propui”, a mărturisit Ștefan Bănică.

 

×