x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Justin Bieber revine pe scenă în 2020 cu un single și un nou album. Va efectua un turneu în peste 45 de orașe

Justin Bieber revine pe scenă în 2020 cu un single și un nou album. Va efectua un turneu în peste 45 de orașe

28 Dec 2019   •   15:00
Justin Bieber revine pe scenă în 2020 cu un single și un nou album. Va efectua un turneu în peste 45 de orașe
Sursa foto: wikipedia

Justin Bieber urmează să lanseze anul viitor un single, un album şi un turneu.
"Yummy" este numele noului single al starului pop născut în Canada, care va fi lansat la data de 3 ianuarie.

Acesta va fi urmat de un album, al cărui titlu nu a fost anunţat deocamdată, dar şi de un turneu nord-american, care va include concerte în cel puţin 45 de oraşe.
Turneul va debuta la 14 mai la CenturyLink Field din Seattle şi se va încheia la 26 septembrie pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey.
Nu a fost anunţată data de la care vor fi puse în vânzare biletele.

Va fi prima serie de concerte a lui Bieber după vara anului 2017, când vedeta a anulat brusc restul turneului "Purpose World Tour". "Vreau o carieră durabilă, dar îmi doresc de asemenea ca şi mintea mea, inima şi sufletul să rezite", și-a explicat el decizia pe Instagram.
Înainte de a fi anulat, turneul "Purpose World Tour" obţinea încasări medii de 2,25 milioane de dolari pe spectacol, potrivit revistei Pollstar.

"Ca oameni, suntem imperfecţi", a declarat Bieber, în vârstă de 25, într-un clip video publicat în Ajunul Crăciunului și în care a anunţat turneul din 2020, single-ul "Yummy" şi o serie documentară. "Trecutul meu, greşelile mele, toate lucrurile prin care am trecut. Cred că sunt acolo unde trebuie să fiu. Dumnezeu m-a dus chiar acolo unde vrea să fiu", a adăugat vedeta.

Bieber a dat de înţeles că următorul său album va fi altfel. "Este diferit faţă de albumele precedente tocmai datorită locului în care mă aflu. Muzica este ceea ce iubesc cel mai mult din orice am realizat", a mai spus artistul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Justin Bieber