x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Massive Attack: Biletele din sector A, aproape epuizate

La Massive Attack: Biletele din sector A, aproape epuizate

de Alex Revenco    |    24 Iul 2008   •   00:00
La Massive Attack: Biletele din sector A, aproape epuizate

În cadrul platformei de evenimente Becks’perience, lansate anul acesta în România, grupul britanic Massive Attack va susţine primul concert din carieră la Bucureşti

În cadrul platformei de evenimente Becks’perience, lansate anul acesta în România, grupul britanic Massive Attack va susţine primul concert din carieră la Bucureşti. Show-ul va avea loc la data de 2 august, de la ora 20:00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balaş Soter (zona Arcul de Triumf).

 
11 MUZICIENI. Intrarea în stadion se va face din Strada Primo Nebiolo. Massive Attack au pregătit pentru Bucureşti un spectacol de zile mari, producţia fiind de 1,5 milioane de lire sterline. Robert Del Naja şi Grantley Marshall vor avea suportul unui numeros grup pentru spectacolul live, numai puţin de nouă muzicieni urmînd să urce pe scenă alături de ei. Acest grup este compus din doi toboşari, un percuţionist, un basist, doi chitarişti şi trei invitaţi speciali pentru partiturile vocale. Muzicienii vor fi însoţiţi la Bucureşti de un staff de 30 persoane, care vor asigura suportul tehnic pentru ca prestaţia Massive Attack să fie perfectă, show-ul din România fiind al 25-lea din actualul turneu.

 
APROAPE SOLD OUT. Organizatorii au anunţat că biletele cu cel mai mare succes la public sînt cele din Sectorul A. La primul concert al englezilor în România, fanii vor să fie cît mai aproape de formaţia lor preferată şi în consecinţă au cumpărat aproape toate biletele de lîngă scenă. Astfel, în acest moment, în Sectorul A mai sînt disponibile mai puţin de 300 de bilete. Reamintim că biletele pentru concertul Massive Attack, produs de Livada şi One Event, se găsesc în magazinele din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café şi online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

La acest show sînt două categorii de bilete: 95 de lei pe Gazon – Sector A şi 80 de lei pe Gazon – Sector B.

×
Subiecte în articol: muzica massive attack