x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Led Zeppelin în România, pe ecranul Light Cinema

Led Zeppelin în România, pe ecranul Light Cinema

de Alex Revenco    |    21 Oct 2012   •   18:47
Led Zeppelin în România, pe ecranul Light Cinema

Pe data de 10 Decembrie 2007, legendarul grup britanic Led Zeppelin se reunea pentru un concert la Londra, pe O2 Arena. Era vorba despre un concert tribut, susţinut în memoria lui Ahmet Ertegun, fondatorul şI preşedintele Atlantic Records, cel care i-a făcut milionari pe cei patru Led Zep. Spectacolul, care a durat mai bine de două ore a
conţinut următoarele piese, multe dintre ele intrate în istorie: Good Times Bad Times, Ramble On, Black Dog, In My Time Of Dying, For Your Life, Trampled Under Foot,  Nobody’s Fault But Mine, No Quarter, Since I’ve Been Loving You, Dazed And Confused, Stairway To Heaven, The Song Remains The Same, Misty Mountain Hop,  Kashmir, Whole Lotta Love, Rock And Roll. După cum se ştie, la acel concert, peste 20 de milioane de fani din întreaga lume s-au înscris la o 'tombolă' ce asigura doar 18.000 de bilete de intrare la primul show al formaţiei din ultimii 27 de ani, care a evoluat în formula: Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones şI Jason Bonham, fiul lui John Bonzo.

ULTIMELE  REPREZENTAŢII

Săptămâna trecută, pe 17 octombrie, filmul concertului, intitulat “Celebration Day”, a fost lansat la nivel mondial, fiind proiectat pe 1500 de ecrane de cinema din peste 40 de ţări de pe întreg globul. Graţie Venerei Mujnev, “Celebration Day” a fost difuzat şI în România, la The Light Cinema din Capitală, în weekend-ul trecut (vineri, sâmbătă şI duminică). Ultimele reprezentaţii cu acest fantastic film vor avea loc, în această săptămână, după cum urmează: joi 25 octombrie- ora 20.00, vineri 26- ora 20.00 şI duminică 28 octombrie- ora 19.00. Biletele sunt 45 de lei şI se găsesc de vânzare on line, http://www.lightcinemas.ro şI la casele de bilete ale The Light Cinema din Liberty Center (Şoseaua Progresului 151-171).

ÎN NOIEMBRIE PE CD, VINIL, DVD & BLU- RAY

Pe 19 noiembrie, istoricul concert urmează să apară pe piaţă în şase formate diferite, versiunea standard fiind un DVD sau un Blu-Ray – pentru video şi două CD-uri- pentru audio. Ediţie de lux include un DVD de la repetiţii şi înregistrări de la BBC. Există, de asemenea, un CD cu muzică şI un Blu-ray, tot cu muzică, ce oferă un sunet de înaltă rezolu?ie HD, dar fără video. Fanii discurilor de vinil pot achiziţiona, de asemenea, setul de şaisprezece piese pe trei LP-uri, şI, de asemenea, totul va fi disponibil şI în format digital.

×
Subiecte în articol: led zeppelin cinema decembrie