x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lemar și Delia cântă la deschiderea concertului lui Robbie Williams

Lemar și Delia cântă la deschiderea concertului lui Robbie Williams

09 Iul 2015   •   21:02
Lemar și Delia cântă la deschiderea concertului lui Robbie Williams

Lemar - "dublu câştigător al premiului Brit şi a multiple discuri de platină", şi Delia - "una dintre cele mai de succes artiste din România" vor cânta în deschiderea concertului Robbie Williams, din 17 iulie, de la Bucureşti, informează un comunicat D&D East Entertainment.

Potrivit sursei menţionate, Lemar a semnat, în luna iunie a acestui an, un contract cu casa de discuri BMG, unde va scoate un nou album.

"'The Letter' este primul single extras de pe albumul cu acelaşi nume şi este o versiune curajoasă a clasicei piese, la origine înregistrată de 'The Boxtops' iar mai apoi de către legendarul Joe Cocker", arată comunicatul.

Sursa citată adaugă că 'The Letter', noul album al lui Lemar de pe care este extras single-ul, este un album soul cu sound vintage.

"A fost înregistrat live împreună cu legendarul producător Larry Klein şi îi evidenţiază timbrul vocal distinct şi versatil. Albumul care conţine 11 piese îmbină noi intrepretări ale soul-ului classic, atent selecţionate de către Lemar, cu compoziţii proprii ale acestuia", relevă comunicatul menţionat.

Aceeaşi sursă o consideră pe Delia "cea mai bună voce feminină a momentului actual din România" şi notează că aceasta şi-a început cariera muzicală în anul 1998 în trupa N&D.

"Din 2003 a continuat pe cont propriu, reuşind să îşi clădească o carieră fulminantă care a continuat să evolueze constant. Pe data de 1 iulie anul curent, Delia a lansat piesa 'Da, mama' reuşind în mai puţin de 24 de ore de la lansare să strângă peste 1 milion de vizualizări", adaugă comunicatul.

Citată în document, Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment, arată că decizia de a alege artistul, care va cânta în deschiderea concertului lui Robbie Williams, "a fost evidentă încă de la început, Delia fiind unica voce autohtonă potrivită pentru acest moment".

"Ascensiunea sa în carieră este remarcabilă şi reuşeşte, prin producţia şi echipa cu care se prezintă, să ofere un show live de înaltă calitate", a declarat aceasta.

Robbie Williams vine pentru prima oară în România cu prilejul turneului "Let Me Entertain You" şi va susţine un concert de două ore, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei

×