x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Leonard Cohen

Leonard Cohen

de Alex Revenco    |    31 Iul 2009   •   00:00
Leonard Cohen
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

După seria de concerte din Europa, urmează cele din Statele Unite



"Trubadurul angoaselor" revine la Bucureşti, unde susţine un concert extraordinar, la 4 septembrie, în Piaţa Constituţiei.

ULTIMELE BILETE.
Trebuie ştiut că biletele de 124 de lei sunt aproape epuizate, dar se mai găsesc cele de 248 şi 399 de lei, disponibile pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, la Sala Palatului, dar şi în reţelele Diverta şi Germanos. Organizat de Events, spectacolul  face parte din etapa a II-a a turneului mondial 2008- 2009, început anul trecut în Canada şi continuat în Marea Britanie şi Europa. În 2009, Cohen a concertat în Australia, Noua Zeelandă şi Statele Unite, până la începutul lui iunie, după care a revenit în Europa, unde ultimul concert a fost la 21 septembrie (Barcelona). Din 17 octombrie până la 13 noiembrie, Leonard Cohen pleacă din nou în Statele Unite.

"Simt profund norocul enorm de-a fi fost în stare să-mi asigur traiul şi de-a nu fi trebuit să scriu un singur cuvânt pe care n-aş fi vrut să-l scriu"
Leonard Cohen

Discuri pentru Player

Kasabian
West Ryder Pauper Lunatic Asylum.
Comparat fie cu Primal Scream, Oasis sau The Stone Roses, trupa a primit în 2007 titlul de  "Best Live Act". Acesta e al treilea long play, considerat a fi "desăvârşit".

Shakira
She Wolf.
Este primul single de pe noul album Shakira, ce urmează să apară în luna octombrie. Videoclipul acestei piese e regizat de Jake Nava, care a mai lucrat cu Beyonce, Leona Lewis şi Britney Spears.

Eros Ramazzotti
Ali e Radici. 
După 20 de ani de carieră în care a înregistrat 10 albume de studio, două live, două compilaţii Best of şi un DVD, Eros revine cu un nou album, "Ali e Radici", adică "Aripi şi Rădăcini".

×
Subiecte în articol: muzica