x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Leprous din Norvegia în turneul Progressive Assault

Leprous din Norvegia în turneul Progressive Assault

de Alex Revenco    |    13 Apr 2012   •   21:00
Leprous din Norvegia în turneul Progressive Assault

European Progressive Assault Tour, cu grupurile Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott va ajunge si in Romania, a anuntat ARTmania, organizatorul evenimentului.

Formatia norvegiana Leprous revine in tara noastra dupa ce a cantat cu Amorphis, anul trecut, la Bucuresti. Turneul 'European Progressive Assault' incepe in 2012 si aduce pe aceeasi scena trupele Leprous (prog metal, Norvegia), Loch Vostok (prog metal, Suedia), Orkenkjott (experimental metal, Norvegia), plus inca un nume ce va fi anuntat in curand. Infiintata in 2001, Leprous are la activ un EP ­ 'Silent Waters' ­ 2004 si trei albume: 'Aeolia' ­ 2006, 'Tall Poppy Syndrome' ­ 2009, 'Bilateral' ­ 2011. Dupa ce a trecut prin mai multe schimbari, componenta s-a stabilizat la formula: Einar Solberg ­ voce, synth, Tor Oddmund Suhrke ­ chitara, Rein Blomquist ­ bass, Oystein Landsverk ­ chitara si Tobias Ornes Andersen ­ tobe. La vara, Leprous va concerta si pe scenele unor festivaluri de renume din Europa ca Fused Festival (UK) si Graspop Metal Meeting (Belgia).

Desi concertul trupelor din Scandinavia va avea loc pe 9 octombrie, in Siver Church, biletele s-au pus deja in vanzare pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro dar si in retelele Diverta si Eventim, la pretul de 60 de lei ­ in avans si 70 de lei ­ in seara evenimentului.

×
Subiecte în articol: muzica