x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO: Live session la @where cu Fierbințeanu & Plurabelle

VIDEO: Live session la @where cu Fierbințeanu & Plurabelle

08 Noi 2012   •   10:43
VIDEO: Live session la @where cu Fierbințeanu & Plurabelle

Fierbințeanu și Plurabelle prezintă împreună, vineri, după ora 21.00, la @where, o sesiune live de melodii electro-pop.

Fierbințeanu este un duo de muzică digital-pop, care activează în București, format din Gabriela Fierbinţeanu (voce) şi Cristian Fierbinţeanu (computer, bass, voce).

Fierbinteanu au lansat recent un disc intitulat "The Beauty of Music"  şi un CD maxi-single intitulat "Love Goes Round In Circles".

Trupa Fierbinţeanu este câştigătoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh din București.

Plurabelle este un proiect de muzică electronică realizat de Alex Bălă la sfârşitul anului 2011.

Prima colecţie de piese sub acest nume, “The Streets Were Paved With Pastry”, a apărut în luna iulie a acestui an, fiind disponibilă, în format digital, pe http://soundcloud.com/plurabellemusic.

O a doua colecţie se va numi “Money, Blood and Light”, urmând să apară în curând. Primele piese de pe viitoarea colecţie, “Lips” şi “Wallflower”, sunt disponibile pe pagina de Soundcloud a proiectului.

Plurabelle a apărut live alături de duo-ul digital-pop Fierbinţeanu în cluburi şi galerii de artă din Bucureşti, dar şi din Praga, în ultimele luni.

@where este unul dintre cele mai noi spații de evenimente din București și se prezintă ca fiind "locul unde se întâlnesc artele, ideile, oamenii".

Intrarea la concertul de vineri de la @where (Str. Mircea Vulcănescu nr. 23; www.awhere.ro; www.facebook.com/awhere.awhere) este gratuită.





×
Subiecte în articol: concert muzica Fierbinteanu Plurabelle @where