x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Long Road Out of Eden

Long Road Out of Eden

07 Dec 2007   •   00:00

Unul dintre cele mai importante grupuri din istoria rockului a văndut peste 120 de milioane de albume in lumea intreagă, iar cinci dintre ele au ocupat locul intăi in clasamentele internaţionale.

Este primul album Eagles după 28 de ani

Unul dintre cele mai importante grupuri din istoria rockului a văndut peste 120 de milioane de albume in lumea intreagă, iar cinci dintre ele au ocupat locul intăi in clasamentele internaţionale. Eagles a primit patru premii Grammy, printre care Discul Anului, in 1977, pentru "Hotel California".

HIBERNARE. In 1979, Eagles a inregistrat "The Long Run", de pe care au fost extrase discurile singles, "Heartache Tonight" şi "The Long Run", clasate foarte bine in clasamentele din SUA, locul 1, respectiv 8. Un an mai tărziu a apărut un disc live, urmat de o lungă "hibernare", din care Eagles s-a "trezit" in 1994, o dată cu "Hell Freezes Over".

Inventatori ai "Southern California sound"-ului, Glenn Frey, Don Henley (foto), Timothy B. Smith şi Joe Walsh au lansat recent excelentul "Long Road Out of Eden", ajuns imediat locul 1 in SUA şi in alte zeci de ţări. Editat de Universal Music, dublul CD e disponibil la un preţ promoţional, de 39,9 lei.

×
Subiecte în articol: muzica