x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Luis Fonsi îşi lansează vineri noul single cu ritmuri caraibiene 'Calypso'

Luis Fonsi îşi lansează vineri noul single cu ritmuri caraibiene 'Calypso'

15 Iun 2018   •   12:54
Luis Fonsi îşi lansează vineri noul single cu ritmuri caraibiene 'Calypso'

Capitala ecuadoriană Quito este locul ales de cantautorul portorican Luis Fonsi pentru lansarea noului său single şi videoclip 'Calypso', în care renunţă la genul reggaeton şi îmbrăţişează ritmurile caraibiene, potrivit EFE.

Artistul oferă vineri seara un concert în cadrul turneului său mondial 'Love and Dance World Tour', după ce a susţinut un spectacol cu casa închisă la Los Altos del Chabón, în Republica Dominicană.

Autorul megahitului 'Despacito' a declarat la o conferinţă de presă din capitala andină că noua sa producţie muzicală se delimitează de genul urban orientându-se spre un stil mai pop, "un stil caraibian, apropiat de plajă şi soare, cu care mă identific".

Noua piesă 'Calypso' este un cântec bilingv, în spaniolă şi engleză, în stilul recentei sale colaborări cu artista mexicano-americană Demi Lovato. De data aceasta el formează un duet cu cântăreaţa de rap britanică Stefflon Don.

Această fuziune tropical-pop promite să devină un nou succes internaţional din cariera prolifică a lui Fonsi care în 2018 aniversează 20 de ani de când a urcat pe scenă.

În următoarele luni cântăreţul portorican va ajunge cu turneul său 'Love and Dance World Tour' în ţări ca Maroc, România şi Vietnam, înainte de concertele prevăzute în iulie în Spania şi care vor avea ca locaţii Ibiza, Tenerife, Gran Canaria, Barcelona şi Marbella.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Luis Fonsi