x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Madonna și-a început turneul european "Madame X" la Lisabona

Madonna și-a început turneul european "Madame X" la Lisabona

13 Ian 2020   •   15:12
Madonna și-a început turneul european "Madame X" la Lisabona

Vedeta pop americană Madonna a dat startul duminică la Lisabona turneului său european 'Madame X', în care prezintă albumul cu acelaşi nume compus când a locuit în această ţară şi marcat de sonorităţile tipice acestei ţări, precum fado, sau de ritmurile ivoriene.

În intimitatea Coloseului din Lisabona, ales special de Madonna pentru un sunet mai bun şi mai puţină aglomeraţie, a început seria de spectacole ale divei pop care a postat pe contul său de Instagram imagini de la repetiţiile chitariştilor săi înainte de ridicarea cortinei.

Lisabona va găzdui opt concerte ale Madonnei, în vârstă de 61 de ani, dintre care ultimul în data de 23 ianuarie, înainte de a-şi continua partea europeană a turneului său la Londra şi Paris şi care se va încheia la sfârşitul lunii martie.

Turneul 'Madame X' a început în SUA, unde diva a anulat trei concerte la Boston din cauza unor indispoziţii fizice.

Madonna a confirmat într-un interviu acordat revistei 'Vogue' influenţa pe care a avut-o asupra noului său album oraşul portughez unde cântăreaţa a locuit din vara anului 2017 până în septembrie 2019, după ce unul dintre fiii săi a jucat la echipa de juniori a clubului de fotbal Benfica Lisabona.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: madonna madame x