x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mandinga: în acest an, sărbătoreşte zece ani

Mandinga: în acest an, sărbătoreşte zece ani

de Alex Revenco    |    06 Ian 2012   •   21:00
Mandinga: în acest an, sărbătoreşte zece ani

A lansat patru albume, a castigat nu­meroase premii nationale si internationale, iar renumele prestatiilor live depaseste granitele Romaniei. La sfarsitul anului trecut, cea mai buna trupa latino din Romania, Mandinga, a intrat in portofoliul casei de discuri Cat Music, alaturi de care si-a planificat o serie de evenimente-surpriza.

Pentru indragita formatie, anul 2012 inseamna, pe langa lansarea unor noi single-uri si a unor noi concepte de show, sarbatorirea a zece ani de la debut, timp in care au sustinut nenumarate spectacole electrizante in tara si in strainatate.

'Nu ne vine sa credem ca au trecut deja zece ani, dar in acelasi timp nu imi vine sa cred cat de multe a realizat Mandinga in acest deceniu. Suntem perfect constienti ca sarbatorirea a zece ani se datoreaza fanilor nostri, asa ca nu puteam concepe aniversarea fara ca ei sa ne fie alaturi', spune Alex, unul dintre fondatorii formatiei. Si pentru ca aniversarea sa iasa asa cum si-o doresc, cei zece ani de existenta ai trupei vor fi sarbatoriti la 14 martie, printr-un megaconcert la Sala Pala­tului. Concertul aniversar va coincide cu lansarea unui nou album Mandinga.

Recent Helen, Chupi, Alex & cubanezii au lansat un nou concept de show, denumit Club de Mandinga. Club de Mandinga inseamna energie, dans si un sound fresh. Membrii trupei isi pastreaza elementele care i-au definit pana acum si isi surprind fanii cu cele mai cunoscute piese ale lor, reintepretate intr-o maniera urbana – dance – de club, potrivita unui show exploziv.

×
Subiecte în articol: muzica