x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Marky Ramone’s Blitzkrieg live în Jukebox Venue

Marky Ramone’s Blitzkrieg live în Jukebox Venue

de Alex Revenco    |    06 Apr 2012   •   21:00
Marky Ramone’s Blitzkrieg live în Jukebox Venue

Legendarul tobosar Marky Ramone si grupul sau vor sustine un concert extraordinar la Bucuresti, in clubul Jukebox, luni, 9 aprilie. In deschiderea spectacolului, organizat de Phoenix Entertainment, va urca pe scena grupul punk rock bucurestean Niste Baieti.

Marky Ramone a fost tobosarul formatiei Ramones 15 ani in sir, timp in care a cantat in peste 1.700 de concerte si a participat la inregistrarea a 15 discuri Ramones (LP-uri, singles, compilatii). In 2001, Marky, Johnny, Dee Dee si Tommy au fost inclusi in Rock And Roll Hall Of Fame. In acelasi an, Bono (U2) le-a inmanat celor amintiti mai sus Premiul MTV pentru Intreaga Activitate. DVD-ul 'Raw' (2004) – o compilatie de videoclipuri, majoritatea cu Marky la tobe – a intrat pe locul 5 in Billboard Video Chart si a devenit cel mai vandut DVD Ramones din istorie.

Concertul din Romania face parte din turneul mondial 'Marky Ramone’s Blitzkrieg Tour 2012', ce a inceput in SUA, continua in Europa, dupa care urmeaza Asia de Sud- Est, din nou Europa, Marea Britanie, apoi SUA etc. Formatia lui Marky Ramone cuprinde cativa muzicieni de valoare precum solistul vocal Michael Graves (ex-Misfits), Crazy Joe – chitara si Martin Blitz – bass. Biletele de intrare la Niste Baieti & Marky Ramone’s Blitzkrieg sunt 60 de lei – la masa si de 40 de lei – in picioare, disponibile la www.eventim.ro sau in reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele DOMO, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si la Sala Palatului).

×
Subiecte în articol: muzica