x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mesajul lui Iggy Pop: „fii verde la Peninsula!“

Mesajul lui Iggy Pop: „fii verde la Peninsula!“

de Alex Revenco    |    26 Aug 2011   •   21:00
Mesajul lui Iggy Pop: „fii verde la Peninsula!“

Cel mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, continua traditia de a proteja me­diul inconjurator si se aliaza cu Um­brela Verde, unul dintre cele mai mari programe de responsabilitate fa­ta de mediu desfasurate in Romania, pentru a se asigura ca publicul va fi rasplatit pentru comportamentul sau eco. Umbrela Verde este o cam­panie de responsabilizare fata de mediu initiata de Tuborg inca din 2007, in parteneriat cu Ministe­rul Mediului si Padurilor.

Obiectivele campaniei sunt sa schimbe mentalitatea profund gresita a ro­ma­ni­lor, care considera ca gestul lor nu conteaza, si sa-i convinga pe toti cei implicati de importanta exemplului personal. In acest sens, la Peninsula, Umbrela Verde ii va ras­plati pe cei mai eco-responsabili dintre peninsulari cu bandane, pa­hare de bere Tuborg, tricouri, sepci si insigne cu insemnul Umbrela Ver­de pentru paharele de plastic si pe­t-u­rile colectate.

In plus, cortul Umbrela Verde va deveni timp de pa­tru zile spatiul de intalnire a tu­turor celor care au o atitudine eco, avand pregatite multe actiuni si surprize. Aici, peninsularii vor avea sansa de a-si personaliza propriile tricouri 'ECO Style', vor putea sa par­ticipe la concursul pentru cel mai 'eco outfit' sau vor putea lasa mesaje creative pe un panou gigant menit a strange cat mai multe mesaje prietenoase cu mediul de la participanti. De asemenea, provocarea Umbrela Verde pentru pu­blicul Tuborg Green Fest Peninsula este de a ridica cele mai inalte statui realizate din deseuri reciclabile (pahare de plastic, pet-uri sau hartie), actiune care atrage atentia asupra importantei colectarii selective si reciclarii deseurilor. Majoritatea artistilor prezenti la festival, in frunte cu Iggy Pop, sprijina actiunile eco, vizibile, de altfel, la toate festivalurile importante.

×
Subiecte în articol: muzica