x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Metallica este pe locul 1 în topul celor mai proaste albume heavy metal

Metallica este pe locul 1 în topul celor mai proaste albume heavy metal

de Alex Revenco    |    06 Oct 2011   •   21:00
Metallica este pe locul 1 în topul celor mai proaste albume heavy metal

Criticul Rob O’ Connor, de la yahoo.com, care a intocmit un clasament al celor mai proaste albume heavy metal din istorie, a plasat pe prima pozitie grupul Metallica cu St. Anger, aflat la egalitate cu Load si Reload. Concluzia lui O’Connor: 'grupul care defineste metalul pentru o noua generatie de fani suna confuz – pe Load si fratele mai mic Reload, slab si constipat – pe St. Anger'.

PE 2, GUNS N’ ROSES. Interesant este faptul ca Lars Ulrich a martu­risit la un moment dat: 'Cred ca ar fi corect sa accept ca unii oameni sa considere St. Anger drept cel mai prost album din cariera noastra... '. Pe locul doi, Guns N’ Roses, Chinese Democracy 'exact la ce te astepti de la Axl fara Slash, fara Izzy, fara Duff'; 3. Ozzy Osbourne, Bark At the Moon, 'pentru ca nu a respectat regula nr. 1 din heavy metal, da-l afara pe clapar!' 4. Twisted Sister, Come Out and Play, 5. Iron Maiden, Fear of the Dark, 6. Raven, The Pack Is Back, 7. Black Sabbath, Never Say Die, 8. Motley Crue- Motley Crue, 9. Def Leppard – Slang, 10. Kiss – The Elder.

Discuri pentru Player
Milea & Balanescu - The Island. Ada Milea, fenomenala artista-interpreta de, sa-i zicem folk, si Balanescu Quartet, unul dintre cele mai ovationate ansambluri contemporane din lume. Impreuna au 'lucrat' pe piesa 'Insula', scrisa de suprarealistul roman Gellu Naum. Rezultatul? O miniopera cu texte hilare si cu o nota de absurd, in timp ce muzica este palpitanta si fascinanta, in acelasi timp.

Grimus - Egretta. Realizat de producatorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope), noul album va fi lansat in Silver Church la 6 octombrie, ora 21:00 fix. 'Balul' va fi deschis in cel mai pur stil britanic de trupa Vetoes, venita special din 'perfidul' Albion. Show-ul va fi intregit de visuals plus multe alte surprize. Intrarea + albumul = 30 de lei.

Grigore Lese - Muzici stråvechi. Desi a absovit Conservatorul din Cluj, artistul a pas­trat maniera unica de interpretare invatata din satul sau natal. De altfel, prin ceea ce face si, inainte de orice, Lese lupta pentru pastrarea autenticitatii folclorului romanesc. Albumul 'Muzici stravechi', semnat Gri­gore Lese si aromanii farseroti, este un produs distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.

×
Subiecte în articol: muzica slab top album heavy metal