x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Flatley la Bucureşti

Michael Flatley la Bucureşti

de Raluca Grintescu    |    16 Mai 2008   •   00:00
Michael Flatley la Bucureşti

Celebrul spectacol “Lord of the Dance”, în regia şi coregrafia renumitului Michael Flatley, va avea două reprezentaţii, la 5 iunie, la Sala Palatului din Capitală. Primul spectacol va începe la ora 16:30, iar cel de-al doilea la ora 20:00.

Revine  - Magia dansului, la Sala Palatului

Celebrul spectacol “Lord of the Dance”, în regia şi coregrafia renumitului Michael Flatley, va avea două reprezentaţii, la 5 iunie, la Sala Palatului din Capitală. Primul spectacol va începe la ora 16:30, iar cel de-al doilea la ora 20:00.

Omul care şi-a asigurat pi­cioarele cu 40 de mi­li­oane de euro, Michael Flat­ley, revine în Româ­nia unde, alături de cei mai tari dansatori ai lumii, va susţine două spectacole într-o singură zi la Sala Palatului. Deşi nu mai dansează cu grupul în acest moment, fiind doar producătorul acestui eveniment, Flatley va fi prezent pe scenă la înce­putul show-ului dar şi în final, conform organizatorilor, Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film Dracula.

RECORD. Biletele pentru cele două reprezentaţii ale lui Michael Flatley au patru categorii de pre­ţuri: Categoria VIP: 350 RON, C­a­te­goria I: 250 RON, Categoria II: 150 RON şi Categoria III: 100 RON şi pot fi achiziţionate de la Sala Pa­latului, Magazinul Muzica, Tea­trul Naţional, reţeaua Diverta, Staţia de metrou Unirii 2, Carre­four şi online de pe biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro. Spec­tacolul “Lord of the Dance” pre­zentat de Michael Flatley este unul dintre cele mai vizionate spectacole de dans şi cel mai aclamat tur­neu din toate timpurile. Premiera a avut loc la Dublin 1996 şi a doborît toate recordurile de casă. În martie 1997, “Lord of the Dance” a fost prezentat şi la ceremonia premiilor Oscar.

TIGRUL CELTIC. Michael Ryan Flatley (născut pe 16 iulie 1958) este un dansator de step ir­landez. Dansator de la 11 ani, într-o carieră fără precedent dar şi crea­tor, coregraf şi producător al showurilor – începînd cu “Riverdance”, “Lord of the Dance”, “Feet of Flames” şi culminînd cu “Celtic Tiger”, acest geniu de necontestat a cucerit mapamondul cu magia dansului său. În 1975 a fost primul noneuropean care a cîştigat concursul de dans irlandez All-Ireland World Championship, intrînd în cartea recordurilor. În prezent, Flatley are două companii de dans în turneu cu acest spectacol. Una dintre ele performează în SUA, Ca­nada şi America de Sud, iar cea­laltă în Europa şi Asia. Cel mai nou spectacol al său, Celtic Tiger, a avut premiera la 9 iulie 2007, la Budapesta. La 5 iunie, veţi avea ocazia să-l vedeţi în carne şi oase pe americanul de origine irlandeză, cel care a făcut din dans o artă.

×
Subiecte în articol: muzica michael flatley michael flatley