x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mihai Constantinescu, o viaţă dedicată muzicii

Mihai Constantinescu, o viaţă dedicată muzicii

de Theodora Şutiu    |    15 Mai 2019   •   08:00
Mihai Constantinescu, o viaţă dedicată muzicii
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/JURNALUL NATIONAL

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, a fost internat la Spitalul Floreasca, ieri, după ce a suferit două stopuri cardiace, unul în timpul zilei şi unul noaptea. Surse medicale anunţă că starea cântăreţului este gravă, iar şansele acestuia  de supravieţuire sunt minime.

 Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sănătate a artistului: „La momentul de față nu se vede nicio îmbunătățire a stării lui de sănătate. Acesta are episoade repetate de stop cardiac, dar medicii, până acum au reuşit să-l reechilibreze. Asta nu înseamnă ca la alte astfel de episoade nu se poate întâmpla altceva. Prognosticul este unul extrem de rezervat” , a declarat Sorina Pintea, pentru Antena 3.

Prietenii alături de el

Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Adrian Daminescu, a anunţat că Mihai Constantinescu s-a mai confruntat şi în trecut cu probleme cardiace şi i-a îndemnat pe fanii artistului să se roage pentru el: „Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a mărturisit Daminescu.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş şi în 2017 a fost operat din nou.  La ora transmiterii acestei ştiri nu există informaţii noi despre starea de sănâtate a lui Mihai Constantinescu.

„Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu”

- Cristi Brancu

×
Subiecte în articol: mihai constantinescu