x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mihai Napu, cu “Bella Vita”: pe Calea Victoriei!

Mihai Napu, cu “Bella Vita”: pe Calea Victoriei!

de Dana Andronie    |    09 Iun 2014   •   15:20
Mihai Napu, cu “Bella Vita”: pe Calea Victoriei!

Întotdeauna a cântat doar ceea ce i-a plăcut. Dacă are cu ce! Mihai Napu şi-a permis să treacă prin mai multe stiluri muzicale – folk, rock, pop, blues, folclor. De curând, a creat piesa “Bella Vita”, care ne duce cu gândul către stilul retro italian al lui Celentano. În cinstea acestei noi creaţii muzicale, Napu ne invită la un concert pentru prieteni, joi 12 iunie, la Aida Cafe, pe Calea Victoriei nr 16-20. Merită să veniţi să-l ascultaţi pe Mihai Napu cântând 100% live, alături de Adrian Vasile (clape). Să aveţi la purtător 20 de lei pentru biletul de voie! Rezervări se fac la numărul: 0726318463.

În ultima vreme, Napu a înţeles că nu contează ce vârstă ai, ce orientare religioasă sau cum arăţi, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, din toată inima şi cu toată credinţa, absolut totul e posibil.
Mihai Napu vine din spate cu o experienţă vastă, de peste 20 ani în sfera muzicii, a concertat în ţară şi în străinatate, lucrând alături de Victor Socaciu, Vasile Şeicaru, Ştefan Hruscă, Gheorghe Zamfir etc.


×