x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mika, în concert la Mamaia

Mika, în concert la Mamaia

de Catalina Iancu    |    08 Apr 2010   •   00:00

Interpretul britanic Mika va concerta în premieră în România la 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, informează organizatorii. Intrarea este liberă!

Artistul născut în Beirut şi stabilit la Londra, idolul multor adolescente, şi-a lansat primul single, "Grace Kelly", la 8 ianuarie 2007, iar piesa a ajuns foarte repede în fruntea clasamentelor muzicale din toată lumea.

Primul său album, "Life in Cartoon Motion", premiat la Brit Awards 2008, a fost nominalizat la Premiile Grammy şi s-a vândut în peste 5,6 milioane de exemplare. Cel de-al doilea album, "The Boy Who Knew Too Much", care s-a bucurat de asemenea de succes, a fost lansat în septembrie 2009. Despre CD-ul amintit, Mika spunea că "este o muzică pop plină de bucurie".

Entertainer de succes, Mika, pe numele său real Michael Holbrook Penniman Jr, s-a născut la 18 august 1983. El a urmat cursurile Royal College of Music din Londra, iar vocea sa, se spune, ridică cinci octave. Primul concert al interpretului în România se desfăşoară în cadrul celui de-al cincilea eveniment Orange PrePay Party, o serie care a adunat până în prezent peste 100.000 de spectatori.

Din 2007, la party-urile amintite au cântat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot. Plaja H2O din Mamaia, unde va cânta şi Mika, a devenit locul tradiţional pentru desfăşurarea evenimentelor de vară Orange.

×
Subiecte în articol: muzica