x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mungo Jerry aduce “In The Summer Time” la Bucureşti

Mungo Jerry aduce “In The Summer Time” la Bucureşti

de Alex Revenco    |    04 Dec 2012   •   20:09
Mungo Jerry aduce “In The Summer Time” la Bucureşti

În miez de iarnă, hitul “In The Summer Time”, ce a făcut înconjorul lumii, va răsuna pentru prima oară pe o scenă din România, chiar în interpretarea celor care l-au lansat acum patru decenii.

Mungo Jerry concertează în premieră la Bucureşti, pe 25 ianuarie 2013, la aniversarea a cinci ani de la deschiderea primului Hard Rock Cafe din ţara noastră. Lansat în 1970 de trupa rock britanică Mungo Jerry,  “In The Summer Time” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariţia pe piaţă.
Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

De-a lungul anilor, Mungo Jerry a cântat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. Mungo Jerry îmbină sonorităţile rock, blues, boogie şi skiffle, într-un mix cuceritor, ce s-a dovedit a fi cheia succesului formaţiei.

În seara de 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe ai ocazia să vezi un concert incendiar şi să asculţi live şi alte melodii celebre din repertoriul grupului Mungo Jerry, precum  Lady Rose, Baby Jump, Wild Love, You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, Hello Nadine,  Feels Like I'm In Love, Let's Get Started, Forgotten Land, Open Up, Got A Job, Put A Little Love In Yout Letter, Long Legged Woman Dressed In Black etc.

Pentru concertul Mungo Jerry biletele sunt 80 de lei- fără loc, în faţa scenei; 130 lei- cu loc la masă; 400 de lei- VIP (loc la masă, întâlnire & poză cu artistul, afiş & CD cu autograf).
De ştiut: Pentru pozele de la meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto iar rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe. Biletele se găsesc în reţeaua BILETOO, la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăria Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Hard Rock Cafe. Online, de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

×