x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nelly Furtado

Nelly Furtado

de Alex Revenco    |    04 Dec 2009   •   00:00
Nelly Furtado

Recent, artista a lansat "Mi Plan", primul disc în spaniolă



Cel de-al patrulea ei album vine după succesul  CD-ului "Loose" (2007), răsplătit cu mai multe discuri de platină. Noul disc reprezintă pentru Nelly împlinirea unui vis, acela de a se exprima şi în limba spaniolă, după colaborările avute cu Juanes şi Calle 13. Nelly a lucrat cu artişti din lumea întreagă, dar artiştii latini au determinat-o să se exprime în această limbă.
 
VIAŢA DE ZI CU ZI. Iată ce declară artista din Canada: "Mi Plan este prima mea colecţie completă de piese pop în limba spaniolă. Cântecele explorează teme ca dragostea şi alte întâmplări din viaţa de zi cu zi, iar invitaţii speciali adaugă o notă unica sound-ului acestui material". Realizat de Universal Music, CD-ul este disponibil în magazinele de specialitate de la noi în format "Special pentru România", la preţul de 29,90 de lei.

Cu prilejul lansării acestui disc, Nelly Furtado a declarat că nu ar urma niciodată exemplul Madonnei, de a încerca să pară mereu tânără pentru a-şi prelungi cariera. Nelly a mărturisit că lucrurile mărunte sunt importante pentru ea şi o fac fericită.  Artista este căsătorită şi are o fetiţă de 6 ani.

Discuri pentru Player

5429-108643-coverratedr300dpi.jpgRihanna
RATED R.
Lansat de Universal Music, cel de-al patrulea album de studio al artistei, include treispezece piese noi la realizarea cărora Rihanna a colaborat cu producători "la modă" în Statele Unite, precum Ne-Yo, Justin Timberlake, Stragate sau will.I.am. Primul single este "Russian Roulette", scris de Ne-Yo, cel care i-a compus şi Unfaithful, Hate That I Love You sau Take A Bow.

5429-108644-covermychristmas300dpi.jpgAndrea Bocelli
MY CHRISTMAS.
După cum arată şi titlul este vorba despre un album de Crăciun, lansat de unul dintre cei mai renumiţi interpreţi din lume. Materialul cuprinde piesele de Sărbători favorite ale tenorului şi duete cu artişti ca Mary J. Blige sau Katherine Jenkins. Şi acest disc este realizat de Universal Music, fiind disponibil în format "Special pentru România", 29,90 de lei.

5429-108645-coverl1.jpgKillers
LIVE FROM THE ROYAL ALBERT HALL.
Concertul susţinut de formaţia americană în faimoasa sală de concerte din Londra, în vara acestui an, constituie materialul DVD-ului apărut pe piaţă luna trecută. DVD-ul conţine douăzeci şi două de piese, extrase din concertele din 5 şi 6 iulie a.c., plus un documentar şi filmări din spatele scenei la V Festival 2009 şi în  Hyde Park.

×
Subiecte în articol: muzica