x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noi confirmări la Rock City Open Air

Noi confirmări la Rock City Open Air

de Catalina Iancu    |    07 Mai 2009   •   00:00

Metal Masters anunţă noi confirmări la Rock City Open Air 2009. Acestea sunt Edguy (Germania), Overkill (SUA), Asphyx (Olanda) şi Skyclad (Marea Britanie). De asemenea, organizatorii au stabilit programul aproximativ pe zile şi, în plus, vin cu o surpriză pentru metalişti.



La cererea publicului (repetată şi insistentă), Metal Masters şi Eventim.ro pun în vânzare bilete pe zile la Rock City Open Air 2009. Pentru că fanii anumitor trupe au dorit să aibă posibilitatea de a veni special pentru formaţia favorită, organizatorii au rezolvat problemele de ordin logistic. Astfel, de la 11 mai se pot achiziţiona bilete pentru zilele de 21, 22 sau 23 august la festivalul de lângă Feteşti, care se va desfăşura în comuna Borcea, chiar pe malul Dunării. Numărul biletelor pe zile este limitat: 1.000 de bucăţi pe zi! Vânzarea acestora începe cu o perioadă de promoţie de două săptămâni.

Biletele pot fi rezervate începând de la data de 6 mai 2009 pe www.eventim.ro. De luni, 11 mai, când se pun în vânzare şi până la data de 22 mai, preţul este următorul: 21 august - 110 lei, 22 august - 130 lei, 23 august - 100 lei.

De la data de 23 mai şi până la epuizarea lor, preţul biletelor pe zi va fi de 130 lei pentru data de 21.08, 150 lei pentru 22.08, respectiv 120 lei pentru 23.08. Tichetele pentru data de 20 august nu sunt încă disponibile. Preţul lor urmează a fi anunţat ulterior.

Programul festivalului


S-a stabilit şi programul pe zile. Aşadar, joi, 20 august, concertează Ancient Rites, Hanzel und Gretyl, Hollenthon, Macbeth, Primal Fear, Sinner şi Sirenia. Vineri, 21 august ­ Belphegor, Blood Red Throne, Mayhem, Onslaught, Overkill, Skyclad, Solitude   Aeturnus şi Vendetta.

Sâmbătă, 22 august ­ Amon Amarth, Asphyx, Brainstorm, Dew Scented, Einherjer, Immortal, Lake of Tears şi Trail of Tears. Iar duminică, 23 August ­ Agathodaimon, Blaze Bailey, Candlemass, Edguy, Lacrimas Profundere, Paul di Anno + Trooper, Stormlord şi Theatres des Vampires.

Metal Masters anunţă că, pe lângă headlinerii menţionaţi, numeroase alte trupe vor susţine concerte în cele patru zile de festival, în intervalul orar 10:00-3:00. Este posibil ca programul să mai sufere mici modificări: vor fi anunţate noi trupe, unele trupe pot fi mutate/decalate, dar nu şi headlinerii.

×
Subiecte în articol: august muzica