x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noi facilităţi la ARTmania Festival pentru liceeni şi copii sub 14 ani

Noi facilităţi la ARTmania Festival pentru liceeni şi copii sub 14 ani

de Alex Revenco    |    04 Aug 2013   •   18:37
Noi facilităţi la ARTmania Festival pentru liceeni şi copii sub 14 ani

Accesul gratuit pentru liceenii Smart din alte localităţi, condiţiile favorabile pentru accesul cu aparatura foto şi gratuitatea pentru persoanele cu dizabilităţi, sunt principalele îmbunătăţiri oferite de organizatorii celei de-a opta ediţii a festivalului ARTmania. Liceenii din alte localităţi care au răspuns corect la întrebările organizatorilor din pagina oficială a festivalului vor primi câte o invitaţie Smart la ARTmania Festival Sibiu 2013. Concursul se încheie, luni, 5 august, în prima zi a festivalului iar câştigătorii vor fi aşteptaţi la centrul de relatii publice din Piaţa Mare.

Pentru liceenii din Sibiu, organizatorii oferă bilete cu preţuri speciale disponibile în zilele festivalului, la biroul de informaţii ARTmania din Piaţa Mare. Doritorii trebuie să prezinte Carnetul de elev valabil pentru unul din liceele din Sibiu şi să poarte brăţara primită până la încheierea festivalului.

Accesul cu aparate foto în perimetrul festivalului este permis cu aparatură foto de orice fel în limita a 5,9 inch (15 cm) lungimea obiectivului sau 7,9 inch (20 cm) lungimea totală a ansamblului. Fotografierea este permisă numai fără blitz şi fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenţi la festival. Restricţiile rămân valabile pentru accesul cu stative, blitz-uri detaşabile sau alte accesorii, echipamente de filmat sau înregistrări audio. Persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza certificatului (sau copia acestuia) prezentate la biroul de relaţii publice din Piaţa Mare împreună cu un act de identitate pentru persoana din certificat şi însoţitorul său (daca certificatul menţionează însoţitor). La ARTmania va fi şi o rampă pentru cei care se deplasează în scaune cu rotile.

Şi cei mai mici rockeri se vor putea bucura de experienţa festivalului de la Sibiu pentru că, în acest an, toţi copiii sub 14 ani (împliniţi până pe 5 august) vor intra gratuit, dacă sunt însoţiţi de un membru major din familie (cu bilet sau abonament) care prezintă o copie a certificatului de naştere, alături de propriul buletin. Cei mici nu vor purta brăţări şi vor fi în permanenţă sub supravegherea însoţitorilor. Pentru mai multe detalii despre organizare, acces, program şi alte informaţii urmăriţi pagina oficială  www.artmaniafestival.ro.

×
Subiecte în articol: artmania