x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica NUMĂRĂTOARE INVERSĂ/Ultima şansă pentru un loc în faţa scenei la Depeche Mode!

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ/Ultima şansă pentru un loc în faţa scenei la Depeche Mode!

de Raluca Grintescu    |    17 Noi 2008   •   00:00

La mai puţin de trei săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Depeche Mode, zona din faţa scenei, Gazon A, este aproape SOLD OUT!



Pe 16 mai 2009, legendara trupă va concerta în Parcul Izvor din capitală, în cadrul turneului mondial "Tour of the Universe 2009". Din momentul punerii în vânzare a biletelor până în prezent, locurile din faţa scenei aproape s-au epuizat, la acest moment fiind disponibile mai puţin de 300 de bilete în acest sector, acestea putând fi comandate pe parcursul zilelor următoare de pe site-ul www.myticket.ro, la preţul de 190 lei. Celelalte categorii de bilete, respectiv 100, 120, şi 360 lei (cele VIP) pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi online de pe myticket.ro.
Turneul din 2009 marchează apariţia celui de-al 12-lea album de studio şi cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode. De asemenea, "Tour of the Universe" va fi şi primul turneu al trupei ce va include doar concerte de anvergură, pe stadioane, în 28 de oraşe, din 22 de ţări. Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher se află în prezent în studio, în New York, unde lucrează la noul material ce urmează a fi lansat în luna aprilie a anului următor.

×
Subiecte în articol: muzica