x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O durere plăcută

O durere plăcută

de Raluca Grintescu    |    14 Mar 2008   •   00:00

Primăvara acestui an o rea­duce pe Madonna în atenţia fanilor cu un album extrem de “dulce”, “Hard Candy”, disc ce marchează finalul unei colaborări de peste 20 de ani în­tre diva dance şi casa de discuri Warner Bros.

Primăvara acestui an o rea­duce pe Madonna în atenţia fanilor cu un album extrem de “dulce”, “Hard Candy”, disc ce marchează finalul unei colaborări de peste 20 de ani în­tre diva dance şi casa de discuri Warner Bros. Cântăreaţa, care în august va împlini 50 de ani, va înregistra urmă­toa­re­le materiale prin Artist Nation, o no­uă iniţia­ti-vă a Live Na­tion, cu care Madonna a semnat un contract pe 10 ani, în va­­loare de 120 de mi­lioane de do­lari.

 

COLABORARE. Albumul ur­mea­ză materialului discogra­fic “Confessions on a Dance Floor”, care s-a situat pe primul loc în to­purile americane la lansarea sa, în noiembrie 2005, iar primul single, “4 Seconds To Save The World”, produs de “hitmake­r-ul” Timbaland, reprezintă o colaborare cu Justin Timberlake. “Ti­tlul su­gerează două contras­te, «tare» şi «dulce», ca şi când ai pri­mi o lovitură care-ţi va produce plăcere în loc de durere. În afară de asta, îmi plac dulciurile!”, mărturiseşte Madge, care a mai colaborat la acest material şi cu Pharrell Willi­ams (Neptunes) şi Nate “Dan­ja” Hills.

×
Subiecte în articol: muzica