x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi, într-o joi la Aida Pub

Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi, într-o joi la Aida Pub

de Dana Andronie    |    28 Ian 2013   •   11:58
Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi, într-o joi la Aida Pub

Ovidiu şi Trupa Joi vă aşteaptă în ziua de joi 31 ianuarie, cu ritmuri şi piese noi, la Aida Club, pe Calea Victoriei. Ora 21:00. Intrarea costă 15 lei. Rezervări se pot face (mai ales că locurile la masă sunt limitate) la numărul de telefon: 0726.318.463.

Ovidiu Mihăilescu este un folkist (meserie grea, în zilele noastre) care şi-a luat menirea în serios! Spune adevărul, vindecă rănile din sufletele multora care primesc cântecele lui ca balsam...

Atât timp cât crezi că ai ceva de spus e bine s-o faci indiferent de vremurile secetoase pe care le trăim. De aceeaşi părere este şi folkistul şi poetul de cursă lungă Ovidiu Mihăilescu, care, în 2009, şi-a scos "Cipilica" pentru oamenii care "încă mai cred că se poate, care încă au idealuri şi dorinţa de a face ceva cu viaţa lor".

“Nu mai ştim să facem diferenţa între educaţie şi mahala şi tânjesc după o lume normală în care nu trebuie să ocoleşti zilnic 1.000 de gropi – mărturisea cu sinceritatea care-l caractreizează Ovidiu Mihăilescu. Mi-aş dori să mai văd cum este să trăieşti simplu fără să întâlneşti zilnic absurdul şi umilinţa lipsei de lege şi morală”. Şi noi ne dorim acelaşi lucru, dar mai avem mult de aşteptat până se va întâmpla “minunea”. 

Daca doriţi să mai uitaţi “de armata de VIP-uri cocoşate care se lăfăie la tribună” sau daca aţi simţit că vreţi să plecaţi “precum Gaugain, să căutaţi un paradis pe care noi nu-l mai vedem nici în cele mai neruşinate vise”, atunci îndrăzniţi să veniţi pe Calea Victoriei, nr 16-20, la Aida Pub, pentru a vă servi cu o porţie din paradisul muzical al lui Ovidiu Mihăilescu.


×