x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ozzy Osbourne îşi cere scuze pe Facebook şi explică motivul comportamentului său din ultima perioadă

Ozzy Osbourne îşi cere scuze pe Facebook şi explică motivul comportamentului său din ultima perioadă

17 Apr 2013   •   08:36
Ozzy Osbourne îşi cere scuze pe Facebook şi explică motivul comportamentului său din ultima perioadă
Sursa foto: Facebook

Solistul legendarei trupe Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a cerut scuze marţi familiei sale pentru că a consumat alcool şi droguri în ultimul an şi jumătate, dar a precizat că nu va divorţa pentru atâta lucru de soţia sa, Sharon, în pofida numeroaselor zvonuri care au dat în ultimele zile despărţirea drept iminentă, informează Reuters.

Ozzy şi Sharon sunt căsătoriţi de mai bine de 30 de ani şi au împreună doi copii, Jack şi Kelly.

"Doar pentru a lămuri lucrurile, Sharon şi cu mine nu divorţăm", a comentat Ozzy pe contul său de Facebook. "Încerc să devin o persoană mai bună", a completat rockerul în vârstă de 64 de ani.

El a precizat că a băut foarte mult şi a consumat droguri în ultimele 18 luni, perioadă în care viaţa sa s-a aflat "într-un loc foarte întunecat", dar în prezent nu a mai consumat nimic de 44 de zile.

"Aş vrea să le cer scuze lui Sharon, familiei mele, prietenilor mei şi colegilor mei din trupă pentru comportamentul meu nebunesc din această perioadă... şi nu în ultimul rând fanilor mei", conform mesajului postat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ozzy Osbourne