x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Patricia Kaas vă invită la Kabaret

Patricia Kaas vă invită la Kabaret

de Catalina Iancu    |    04 Mai 2009   •   00:00
Patricia Kaas vă invită la Kabaret

Recunoscută drept una dintre vocile de marcă ale muzicii franceze contemporane, definită ca o apariţie de calibrul lui Edith Piaf, Patricia Kaas şi-a consolidat drumul în muzică prin puterea sa artistică şi prin talentul de necontestat.



După ce o vom vedea pe scena Eurovision, avem prilejul de a o revedea live pe scena Sălii Palatului la 14 iunie 2009, de la ora 20:00. Artista va concerta la Bucureşti luna viitoare, în cadrul turneului său mondial - "Kabaret".

De la debutul său cu albumul "Mademoiselle Chante Le Blues", artista a vândut peste 16 milioane de discuri în toată lumea. Încă din primii ani de carieră, Patricia Kaas a fost aproape constant în turnee internaţionale, în 2003 a debutat în cariera de actriţă în filmul "And Now Ladies and Gentlemen" alături de Jeremy Irons, iar anul acesta va reprezenta Franţa în cadrul concursului Eurovision.

TRASEUL TURNEULUI

Turneul mondial al Patriciei Kaas a debutat la începutul lunii noiembrie 2008 şi se va încheia la finalul lunii mai. Traseul turneului traversează numeroase ţări precum Franţa, Rusia, Germania, Belgia, Elveţia, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Turcia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina şi Romania.

Cele 135 de spectacole din acest turneu promovează cel mai nou album al artistei, "Kabaret", care marchează şi debutul colaborării artistei cu Universal Music, după 18 ani de contract cu Sony. Biletele se găsesc prin reţeaua Eventim, la magazinele Germanos din toată ţara, la Casa de bilete a Sălii Palatului, şi online, pe www.eventim.ro, www.Ticketpoint.ro şi www.Bilete.ro. Există cinci categorii de preţuri: Categoria I - 435 RON, Categoria a II-a - 325 RON, Categoria a III-a - 215 RON, Categoria a IV-a - 150 RON , Categoria a V-a - 110 RON. Concertul din Bucureşti este organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment.
Firma amintită s-a înfiinţat în 2008 şi a organizat până acum trei importante concerte cu artişti internaţionali: Bryan Adams, Snoop Dogg şi Earth Wind and Fire.

"MADEMOISELLE CHANTE"...LA BUCUREŞTI

Aşadar, Patricia Kaas revine în România pentru a-şi prezenta noul album, "Kabaret", o bijuterie muzicală de 12 piese, conceput ca o călătorie cu punctele-cheie Berlin, Paris, Buenos Aires. Iată cum prezintă Eventim evenimentul: "Un tribut adus divelor din anii  '30 Greta Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham etc. Pe scenă, Patricia Kaas va fi însoţită de artişti din sfera operei, ai dansului contemporan şi ai scenei electro. Melodiile de pe album se vor îmbina cu piese de aur din perioada amintită. Un spectacol complet şi complex cu o protagonistă de care te îndrăgosteşti".

În acest moment, Patricia Kaas se află pe locul doi în Top 10 de pe Eventim.ro, după Cokelive Peninsula Felsziget 2009, urmată de Phoenix şi Rock City Open Air. Partenerii media ai concertului sunt: Antena 1, Antena 2, Euforia TV, Radio ZU, Jurnalul Naţional, Revista Felicia, Financiarul, Şapte Seri şi Bestmusic.ro.

×
Subiecte în articol: muzica kaas patricia kaas