x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Paul Ciuci, precizări referitoare la declaraţiile lui Adrian 'Coco' Tincă

Paul Ciuci, precizări referitoare la declaraţiile lui Adrian 'Coco' Tincă

de Alex Revenco    |    27 Mai 2014   •   17:24
Paul Ciuci, precizări referitoare la declaraţiile lui Adrian 'Coco' Tincă

Referitor la articolul despre trupa Coco - Adi Tincă şi-a format propriul grup: Coco - Paul Ciuci a ţinut să facă următoarele precizări:
1. Coco nu a ajutat la renaşterea Compact. Trupa exista cu mulţi ani înainte ca el să-l înlocuiască pe Teo Peter dispărut în condiţii tragice. Formaţia avea deja un nume,  renume şi popularitate foarte mare datorită cântecelor şi anilor de activitate. Aşadar venirea lui a fost o alegere pe care am făcut-o din motive obiective şi evidente pentru continuarea activităţii noastre.

2. Coco este un foarte bun tehnician. Aşa zisa "îngrădire a libertăţii sale de exprimare artistică" este forţată. El poate să cânte ce vrea şi cum vrea. Nu este singurul care şi- a facut un proiect muzical personal. El poate dovedi că nu este numai un bun tehnician ci şi un priceput aranjor, compozitor şi lider al trupei pe care a infiinţat-o.

3. Timp de nouă ani de zile el a facut turnee în întreaga lume datorită faptului ca a fost membru Compact şi nu ca proprietar al unei instalaţii de sonorizare. Pot doar să spun că, în acest moment, agenda de lucru a trupei Compact este plină: concerte, repetiţii şi studio, în curând vom înregistra încă două piese noi. ('Zâmbetul din ochii tăi' - un cântec nou, primit extraordinar de bine de public). Pe de altă parte nu cred că cineva poate crede că noul basist ar putea fi mai slab profesional decât cel care a plecat.
Alex Miu a fost ales ca basist la Compact după ce, în urma anunţului dat, s-au prezentat la probe foarte multi instrumentişti talentaţi. Asadar şi la noi schimbarea a fost benefică şi evident am făcut alegerea cea mai bună. Până la urmă valoarea unei trupe, în timp, este dată de publicul care îi cântă sau nu cântecele. De modul profesionist în care aceasta apare în public şi nu de declaraţiile din ziare sau reţele de socializare unde like-uri contrafăcute îţi satisfac pe moment vanitatea.


×
Subiecte în articol: Paul Ciuci compact