x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Peste 1.000 de spectatori, la Promenada Operei

Peste 1.000 de spectatori, la Promenada Operei

de Sebastian S. Eduard    |    21 Aug 2011   •   21:00
Peste 1.000 de spectatori, la Promenada Operei

Promenada Operei, care a avut loc pe esplanada din fata Operei Nationale Bucuresti (ONB), a incantat publicul, peste o mie de persoane de toate varstele fiind pre­zente sambata seara la a cincea editie a evenimentului.

Evenimentul, care a inceput la ora 21:00, a reunit un public numeros, de toate varstele, venit sa se bucure de cele mai cunoscute si mai indragite fragmente din opere si operete, relateaza Mediafax..

Editia din acest an a Promenadei a fost deschisa de orchestra condusa de dirijorul Tiberiu Soare, cu "Valsul imparatului/ Kaiser Walzer" de Johann Strauss, care i-a binedispus si incantat pe bucurestenii prezenti la eveniment.

Dupa momentul valsului, actorul Adrian Paduraru le-a urat bun venit participantilor la eveniment, invitandu-i sa se bucure de o seara de neuitat si prezentandu-i pe artistii care urmau sa urce pe scena.

Concertul le-a propus spectatorilor un program bogat si variat, reunind cele mai cunoscute si mai indragite fragmente din opere si operete – arii si duete –, in interpretarea unora dintre cei mai talentati si mai apreciati artisti lirici ai momentului, angajati sau colaboratori ai ONB.

Astfel, pe scena au urcat solisti precum Iordache Basalic, Leonard Bernad, Mariana Colpos, Ana Maria Comsa, Lucian Corchis, Felicia Filip, Daniel Filipescu, Pompeiu Harasteanu, Irina Iordachescu, Maria Jinga, Hector Lopez, Vlad Mirita, Tina Munteanu, Sorana Negrea, Eugen Secobeanu, Florin Simionca, Mihaela Stanciu si Crina Zancu.

×
Subiecte în articol: muzica