x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pet Shop Boys live

Pet Shop Boys live

23 Noi 2007   •   00:00

Spectacolul pe care faimosul grup Pet Shop Boys il susţine duminică, 25 noiembrie, in Bucureşti va fi ultimul din cadrul turneului mondial "Fundamental".

Ultimul concert este la Sala Palatului

Spectacolul pe care faimosul grup Pet Shop Boys il susţine duminică, 25 noiembrie, in Bucureşti va fi ultimul din cadrul turneului mondial "Fundamental". Din respect pentru publicul nostru, care a dat dovadă de inţelegere la amănarea show-ului, britanicii au anunţat că vor cănta romănilor căteva piese in plus, la care se adaugă o surpriză!

CAZAŢI LA MARRIOTT. Chris Lowe şi Neil Tennant sosesc vineri, 23 noiembrie, şi vor fi cazaţi la Hotelul Marriott din Capitală, unde organizatorii concertului, Media Services Events, au rezervat deja 20 de camere. Deşi pretenţiile au fost mai ponderate, in comparaţie cu alţi artişti internaţionali care au fost in Romănia, Chris & Neil au totuşi căteva cerinţe clare. Pe lăngă anumite mărci de vin pe care le doresc in cabine (Rioja - roşu, Sancerre / Chablis - alb), cei doi au solicitat să le fie puse la dispoziţie 24 de prosoape de culoare inchisă (pentru scenă şi vestiar), 36 de prosoape mari de baie şi douăsprezece bucăţi de săpun.

INTRE 100 ŞI 500 DE LEI. Indeplinirea tuturor cerinţelor va fi verificată de insuşi directorul de producţie al turneului, inaintea sosirii celor de la Pet Shop Boys. Ultimele bilete, cu preţurile cuprinse intre 100 şi 500 de lei, pot fi procurate de la Sala Palatului, magazinul Muzica, reţeaua Carrefour, Teatrul Naţional, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirea 1 şi 2 sau de la www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.biletedelatati.ro.

Discuri pentru player

Lionel Richie

Live: His Greatest Hits and More. După ce la sfărşitul anilor ’70 a avut un succes uriaş in cadrul grupului Commodores, in anii ’80 Lionel Richie s-a remarcat şi in cariera solo. Apoi, timp de aproape zece ani, a dispărut complet de pe scena internaţională. Interpret, compozitor, producător şi deţinător a cinci Premii Grammy, Richie a realizat albumul de faţă, ce conţine 14 dintre cele mai cunoscute piese din intreaga carieră: Ballerina Girl, Just For You, Sail On, I Call It Love etc.

Juanes

La Vida... Es un Ratico. In traducere "Viaţa este o clipă", noul album al lui Juan Esteban Aristizábal Vásquez, cunoscut ca Juanes. Muzician din Columbia, el a făcut parte din grupul heavy metal Ekhymosis, pe care l-a desfiinţat in 1998 pentru a urma o carieră solo. Dacă precedentul album, "Mi Sangre", a ajuns Disc de Platină, se anticipează ca şi acest nou disc să se bucure de mare succes, mai ales că Juanes continuă să perfecţioneze fuziunea intre rock şi muzica tradiţională columbiană.

The Cranberries

Gold. DVD realizat de grupul irlandez in care a strălucit vocalista de excepţie Dolores O’Riordan. După cum se ştie, din anii ’90 pănă in 2001 (cănd şi-a incheiat activitatea), The Cranberries a avut parte de un succes uriaş, fiind timp de peste un deceniu cel mai important grup rock condus de o solistă. Fan clubul "funcţionează" şi in prezent, chiar dacă de şase ani nu se mai ştie nimic de Cranberries. Printre cele 16 piese ale DVD-ului se numără: "Zombie", "Linger", "Dreams", "You And Me" etc.

Amy Macdonald

This Is the Life. Albumul de debut al tinerei interprete din Scoţia, care a entuziasmat deopotrivă publicul, critica de specialitate, căt şi alţi artişti. După ce a avut şansa să cănte in deschidere la Travis şi Paolo Nutini, Amy a fost invitată să urce pe scena unor mari festivaluri din Marea Britanie, precum Glastonbury, Hyde Park Calling, T In The Park sau V Festival. Albumul de debut al interpretei preferate de Elton John conţine zece piese, printre care "Mr Rock & Roll" şi "Poison Prince".

×
Subiecte în articol: muzica