x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Petreceri de Revelion în câteva cluburi fără fiţe din Bucureşti

Petreceri de Revelion în câteva cluburi fără fiţe din Bucureşti

de Alex Revenco    |    29 Dec 2013   •   17:11
Petreceri de Revelion în câteva cluburi fără fiţe din Bucureşti
Byron şi Eleven live la Clubul Ţăranului
În noaptea de Revelion, byron (foto) cântă alături de prietenii de la trupa Eleven în clubul din strada Monetariei, nr 3. Intrarea este 50 de lei pentru prestaţia celor două formaţii, băuturile şi mâncarea se comandă de la bar. Una dintre cele mai valoroase formaţii din ţară, byron a lansat în acest an albumul “30 Seconds of Fame”/ “30 de secunde de faimă” şi a susţinut o mulţime de concerte, printre care cel de la Sala Palatului, în deschidere la Slash.

Punk în Underworld

Când clubul din strada Colţei nr. 48 păşeşte în al zecelea an de Muzică şi Cultură Underground, Gabby Molotov vă invită la o petrecere “fără sarmale şi cârnaţi dar cu multă băutură”, pe principiul “mâncarea-i fudulie...băutura-i temelie”. Vor fi shot-uri toată noaptea şi şampanie din partea casei înainte de ora 00:00. Intrarea este liberă!

Rock în Ageless Club
Revelion în compania formaţiei Trooper, care va cânta în mai multe reprize şi va fi alături de fani pe întreaga durată a nopţii. Coiotu' & Co vor fi şi ei comeseni la un meniu bogat, tradiţional româneasc, cu băuturi în sistem open- bar. Biletul este 225 de lei.

Bal mascat în Silver Church
Noaptea de Revelion are şi în acest an ca temă balul mascat, costumaţia fiind  recomandabilă, dar nu obligatorie. Muzica va fi cea din serile de vineri şi sâmbătă (charts, classics, pop hits) cu DJ Marcus + DJ H. Biletul de intrare (all inclusive) este de 200 de lei/persoană (fără loc) şi 350 de lei/ persoană în VIP Area (cu loc).

Nostalgii în Expirat

Marţi, 31 decembrie, de la ora 21:30, în Club Expirat va avea loc petrecerea Revelion Expirat 1986, cu muzică uşoară, activităţi recreaţionale şi băuturi străineze, ce se va desfăşura după următorul program: 21:30 – Începerea transmisiunilor; 22:30 – Varietăţi (cu Matei şi Ioan); 23:45 – Întreruperea curentului electric; 00:00 – Ţară scumpă, la mulţi ani! (recitarea imnului); 00:15 – Cuvânt de la Prim- Secretarul Partidului; 00:20 – Varietăţi muzicale (cu Matei şi Ioan). Intrarea este 200 de lei – cu loc la masă, 170 de lei – în picioare.

Revelion studenţesc în Club A
Petrecerea începe după ora 21.00 iar intrarea este doar 15 lei. Va fi un concert live cu formaţia Ţapinarii iar DJ Lucas va fi la platane. Din oră în oră, la bar vor fi surprize ...sub forma unor “shot-uri de tequila, absinth, vodcă şi jager”. Iar la trecerea dintre ani clubul face cinste cu şampanie.

×