x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Poveşti rock la Rockzone cu Cristi Pup de la CARGO

Poveşti rock la Rockzone cu Cristi Pup de la CARGO

de Cristiana Stamatescu    |    26 Apr 2011   •   13:14
Poveşti rock la Rockzone cu Cristi Pup de la CARGO

162464-rock-diva.jpg

Cristi Pup, claparul trupei Cargo, va depana povesti rock miercuri seara, pe 27 aprilie, dupa ora 9, in cadrul emisiunii “Rock Diva” realizata de Andreea Billig la postul de radio online RockZone (www.rockzone.ro).

“Se stie foarte bine ca rock –ul inseamna mai mult decat muzica, este o stare de spirit, un mod de viata. De aceea, la Rock Diva, povestile rock vor fi istorisite nu doar de muzicieni ci si de alte persoane publice, din alte zone culturale, care simt si traiesc rock. Incep cu Cristi Pup, claparul trupei Cargo, pentru ca face parte dintr-una din cele mai iubite trupe rock din Romania, pentru ca este un povestitor foart bun, cu simtul umorului, dar si pentru ca viata sa trece prin schimbari. Veti afla mai multe vineri seara”, spune Andreea Billig

In afara de “Povesti Rock”, emisiunea include rubrici de actualitate muzicala – stiri, recomandari de evenimente, noi lansari discografice, momente speciale – difuzarea piesei preferate a unei vedete rock si istoria acesteia si elemente de interactivitate constand in  concursuri avand ca premii invitatii la concerte.

Emisiunea  Rock Diva se difuzeaza in fiecare miercuri, intre orele 20.00- 22.00, la Rockzone (www.rockzone.ro)  si marcheaza revenirea Andreei Billig (Tinerama, Radio 21, Activ FM, Tele 7 ABC, B1TV) in peisajul mass –media.

×