x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pregătiţi-vă! Vine! Juliiiiio Iglesiaaaas!

Pregătiţi-vă! Vine! Juliiiiio Iglesiaaaas!

de Dana Andronie    |    11 Iun 2014   •   20:13
Pregătiţi-vă! Vine! Juliiiiio Iglesiaaaas!

A cântat de 13 ori în România. Este un mit, se află pe incredibilul tărâm al legendei. Are 70 de ani şi trăieşte cu aceeaşi pasiune pe scenă. Julio Iglesias, personajul în cauză, va aduce din nou energia latină în faţa publicului din România. Va susţine concerte în Mamaia – la Summerland, pe 19 iulie; în Galaţi – la Stadionul Siderurgistul, pe 20 iulie şi în Bucureşti – la Sala Palatului, pe 22 iulie.

Atât turiştii aflaţi în vancanţa de vară, dar şi fanii celui mai bine vândut artist latin al tuturor timpurilor vor avea şansa de a asista la un spectacol excepţional, care va începe la ora 20:30 şi va dura 90 de minute. 

În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte sold out la Sala Palatului din Bucureşti, iar la numai câteva zile distanţă a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.

În interpretarea inegalabilă, cele mai frumoase melodii din repertoriul Julio Iglesias vor confirma încă o dată faptul că muzica romantică este un adevărat balsam pentru suflet, mai ales atunci când este “livrată” de o voce fermecătoare. Însoţit de instrumentiştii săi desăvârşiţi, backing vocals şi dansatori, Julio va dărui spectactorilor români seri magice.

Biletele se găsesc în reţeaua Vreau Bilet, precum şi la punctele de vânzare de bilete din Constanţa, Galaţi şi prin difuzorii autorizaţi.

Julio Iglesias a stabilit două Recorduri. Primul – în 1983 – pentru că a vândut cele mai multe albume înregistrate în limbi diferite, iar al doilea – în 2013 – pentru cel mai bine vândut artist latin din istorie.

Pe 1 aprilie 2013, la Beijing, a primit premiul pentru cel mai popular artist din toate timpurile în China.

În cei 46 de ani ai carierei sale de neoprit, Julio a primit 2.600 de discuri de platină şi de aur. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume şi mai mult de 60 de milioane de oameni l-au văzut cântând live.


×
Subiecte în articol: julio iglesias