x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Premieră pe Overground Showroom: Nicu Alifantis & ZAN

Premieră pe Overground Showroom: Nicu Alifantis & ZAN

de Magdalena Popa Buluc    |    07 Mai 2020   •   21:25
Premieră pe Overground Showroom: Nicu Alifantis & ZAN

Pe 8 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera online a concertului special susținut de Nicu Alifantis & ZAN în iunie 2019 la Buzău în curtea Unității Militare 01671.

La 45 de ani de la terminarea stagiului militar, Nicu Alifantis s-a întors la UM 01671 de la Buzău pentru susținerea unui concert alături de trupa ZAN pentru militarii de acolo. A fost un concert emoționant, presărat cu  povestirile artistului despre peripețiile trăite în respectiva unitate militară.

”Ar fi multe de spus despre concertul de la Buzău din 8 iunie din curtea Unității Militare 01671 unde am făcut armata în urmă cu 45 de ani. Tot ce vă pot spune e că a fost nemaipomenit de frumos, emoționant și cald, mai ales cald, atât la propriu cât și la figurat. Mulțumesc tuturor celor ce mi-au fost alături în această călătorie în timp.” declară Nicu Alifantis.

Concertul va avea premiera online vineri, 8 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei https://www.iabilet.ro/bilete-overground-showroom-alifantis-zan-live-la-buzau-um-01671-55687/.

După cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o lună. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

×
Subiecte în articol: nicu alifantis