x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Primul loc din topul muzical al Marii Britanii este un cântec despre... cârnați

Primul loc din topul muzical al Marii Britanii este un cântec despre... cârnați

21 Dec 2018   •   22:30
Primul loc din topul muzical al Marii Britanii este un cântec despre... cârnați

LadBaby, blogger-ul de pe YouTube, a făcut senzație în Marea Britanie cu un cântec dedicat cârnaților. Conform Agerpres, acesta le-a învins pe mult mai cunoscutele cântăreţe Ariana Grande şi Ava Max, ocupând primul loc în celebrul top muzical de Crăciun din țară.

Primul loc din topul muzical al Marii Britanii declanșează multe pasiuni în rândul publicului şi a companiilor mass-media britanice, stimulează vânzările de discuri şi reprezintă o performanţă la care râvnesc mulţi muzicieni de prestigiu.

Supranumit „tăticul blogger”, Mark Hyde a ocupat primul loc în top cu single-ul „We Built This City... on Sausage Rolls”. Versiunea originală este „We Built This City”, cântată de Starship. Acesta i-a adăugat versuri care vorbesc despre cârnați în foietaj, un preparat gastronomic popular în țară.

El a depăşit în tradiţionalul top de Crăciun din Marea Britanie piesele „Thank You, Next”, interpretată de Ariana Grande, şi „Sweet But Psycho”, interpretată de Ava Max.

Într-un mesaj adresat fanilor lui, publicat de Official Charts Company, care întocmeşte topurile muzicale săptămânale britanice, LadBaby a declarat: "Mulţumesc tuturor oamenilor din Marea Britanie, care au făcut ca acest cântec să ajungă pe primul loc în top. Nu am cuvinte pentru a vă mulţumi, nu doar pentru că aţi descărcat piesa de pe internet, dar şi pentru că aţi strâns bani cu această ocazie pentru o extraordinară organizaţie de caritate".

În vârstă de 31 de ani, artistul britanic a înregistrat această odă adusă cârnaţilor în foitaj sub forma unui cântec în opoziţie cu stilul rock and roll, în colaborare cu soţia lui, Roxanne, şi cu cei doi fii ai lor.

Încasările din comercializarea acestei piese vor fi donate în beneficiul The Trussell Trust, o fundaţie care finanţează bănci de alimente.

 

×
Subiecte în articol: carnati Marea Britanie top