x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pussycat Dolls:“Best Dancing In A Video” la VMA 2008

Pussycat Dolls:“Best Dancing In A Video” la VMA 2008

de Alex Revenco    |    19 Sep 2008   •   00:00

Pentru single-ul “When I Grow Up”, cele mai sexy fete din muzica americană au fost recompensate cu premiul acordat “celui mai bun dans” la ediţia din acest an a MTV Video Music Awards.

Pentru single-ul “When I Grow Up”, cele mai sexy fete din muzica americană au fost recompensate cu premiul acordat “celui mai bun dans” la ediţia din acest an a MTV Video Music Awards.


PRIMUL SINGLE. În discursul de acceptare a “Best Dancing In A Video”, Nicole Scherzinger, lidera trupei, a fost vizibil impresionată de primirea făcută de fani şi de premiul obţinut... pentru calităţile de dansatoare ale fetelor! “When I Grow Up” este primul single extras de pe cel de-al doilea album Pussycat Dolls, intitulat “Doll Domination”.


ALŢII. Apărut la Universal, discul va fi lansat şi în România la data de 22 septembrie. Printre ceilalţi cîştigători de la VMA 2008 s-au numărat Lil’ Wayne – Best Hip Hop Video (pentru “Lollipop”), Tokio Hotel – Best New Artist, Erykah Badu – Best Direction (“Honey”), Kanye West – Best Special Effects (“Good Life”) etc.

 

Discuri pentruPlayer

Alice Cooper

Along Came A Spider. Albumul este produs de Cooper împreună cu echipa lui Danny Saber (cunoscută din colaborările avute cu Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) şi Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead). Piese ca “I Know Where You Live” şi “Vengeance Is Mine” (cu Slash la chitară!) amintesc de “clasicele” compoziţii Cooper, din albumele de referinţă, “Love It To Death”, “Killer” sau “School’s Out”. În acest disc, Alice Cooper îşi asumă identitatea unui criminal în serie, care-şi imaginează că e un păianjen.

 

Dream Theater

Systematic Chaos. Este cel de-al nouălea album de studio al faimosului grup de metal progresiv, care şi-a început astfel colaborarea cu Roadrunner Records. Discul a fost înregistrat în New York, în prima pauză de turneu pe care formaţia a avut-o după zece ani, bucurîndu-se de mare succes. Discul a intrat pe locul 19 în Bilboard Chart 200.

 

SlipKnot

All Hope is Gone. Noul material al formaţiei este cel de-al patrulea album de studio, apărut în ediţie specială, de CD cu DVD, în variantă digi-pack. Distribuit prin A&A Records, “All Hope Is Gone” este disponibil şi în magazinele de specialitate de la noi, DVD-ul bonus fiind un documentar despre cum a fost conceput albumul. Este de menţionat că este primul album SlipKnot ce a debutat în Billboard Chart 200 pe locul I.

×
Subiecte în articol: muzica best