x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rapperul Chris Brown, acuzat din nou de violență

Rapperul Chris Brown, acuzat din nou de violență

03 Ian 2016   •   15:52
Rapperul Chris Brown, acuzat din nou de violență
Sursa foto: Eva Rinaldi

Poliţia americană a deschis o nouă anchetă împotriva rapper-ului Chris Brown care este din nou acuzat de violenţe, după episodul produs în 2009 când Brown şi-a bătut prietena de pe atunci, solista Rihanna, conform AFP.

Site-ul TMZ.com a citat-o pe presupusa victimă a lui Chris Brown, care susţine că acesta a lovit-o cu pumnul în figură în timpul unei petreceri private pe care starul a organizat-o într-un apartament dintr-un hotel din Las Vegas.

Un purtător de cuvânt al rapper-ului a declarat că aceste acuzaţii sunt "fără îndoială false", conform TMZ. Chris Brown nu a făcut încă nicio declaraţie în legătură cu acest incident.

Chris Brown a ţinut primele pagini ale ziarelor tabloide în 2009 după ce s-a aflat că a bătut-o pe Rihanna, prietena lui pe atunci, care nu a mai putut participa la gala Grammy din acel an. Găsit vinovat în instanţă, Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată şi a trebuit să urmeze un program de reabilitare împotriva violenţei casnice. De asemenea el a executat şi 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.


Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Chris Brown