x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Red Hot Chili Peppers către vameşi din Belarus: Vă dăm autografe, dar nu suntem Metallica

Red Hot Chili Peppers către vameşi din Belarus: Vă dăm autografe, dar nu suntem Metallica

11 Iul 2016   •   17:27
Red Hot Chili Peppers către vameşi din Belarus: Vă dăm autografe, dar nu suntem Metallica

Membrii Red Hot Chili Peppers au fost rugaţi pe aeroportul din Minsk de ofiţeri ai poliţiei de frontieră să le dea autografe, însă pe câteva postere ale grupului Metallica. Această întâmplare l-a amuzat copios pe basistul Flea care a scris pe Instagram că-i place Metallica, dar el nu este Robert Trujillo, scrie UPI.com. 

''Am fost rugaţi de reprezentanţi ai biroului de vamă de la un aeroport din Belarus să acordăm autografe pe mai multe fotografii şi CD-uri cu Metallica'', a scris basistul Flea pe contul său de Instagram. ''Am încercat să le explicăm că nu suntem Metallica dar ei au insistat să dăm totuşi autografe. Ei deţineau puterea. Desigur, am interpretat cândva Fight Fire cu Metallica. Îmi place Metallica, dar totuşi nu sunt Robert Trujillo'', a mai scris Flea pe Intagram. 

 

 


Formaţia Red Hot Chili Peppers, care a fost înfiinţată în 1983 la Los Angeles, a fost în centrul atenţiei presei în luna mai când au anulat un concert la Los Angeles pentru că solistul Anthony Kiedis a fost spitalizat în urma unei dureri grave la stomac. Ulterior acesta s-a făcut bine.AGERPRES

 

 

×
Subiecte în articol: red hot chili peppers