x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica “Regii valsului vienez”, pentru a noua oară la Bucureşti!

“Regii valsului vienez”, pentru a noua oară la Bucureşti!

de Dana Andronie    |    09 Dec 2013   •   15:22
“Regii valsului vienez”, pentru a noua oară la Bucureşti!

La ediţia specială din acest an a concertului Crăciun Vienez de la Sala Palatului, doi invitaţi speciali, cu glasuri divine şi interpretări remarcabile, vor introduce publicul în atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă tipic vieneze.

Pe 21 decembrie, soprana Theresa Krugl şi baritonul Thomas Weinhappel vor evolua pentru prima dată pe scena Sălii Palatului alături de celebrul dirijor Russell McGregor şi de membrii orchestrei Johann Strauss Ensemble. La numai 22 de ani, soprana Theresa Krugl, este cunoscută şi apreciată pentru tehnica vocală excepţională şi energia pozitivă pe care o transmite cu uşurinţă publicului spectator, iar baritonul Thomas Weinhappel, absolvent ”magna cum laude” al Conservatorului de Operă din Viena şi fost membru al celebrului grup coral ”Vienna Boys Choir”, deţine un talent muzical aparte, puternic evidenţiat în numeroase roluri interpretate în filme şi piese de operă jucate pe marile scene din Elveţia şi Viena.

A devenit deja o tradiţie pentru publicul român să se întâlnească, în preajma Crăciunului, cu “regii valsului vienez”. Pentru al noulea an consecutiv, membrii Johann Strauss Ensemble îi invită pe spectatori într-o călătorie în paşi de vals, polka sau mazurka, sub bagheta magică a charismaticului dirijor Russell McGregor. 

Ediţia specială a concertului ”Crăciun Vienez” din acest an, reprezintă o incursiune în lumea celebrilor compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart şi Schubert, dar va include şi celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach precum şi colinde arhi-cunoscute, interpretate în engleză, germană sau română.
Biletele pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Teatrul Elisabeta, Teatrul Naţional şi online prin www.vreaubilet.ro, www.bilet.ro, www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau în oficiile Poştei Române. Preţul unui bilet la categoria VIP este de 260 de lei, categoria I - 210 lei, categoria a II-a - 160 de lei, categoria a III-a -110 lei şi categoria a IV-a - 70 de lei. 
 

×